Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe kimdir? İşte Fırat Altunmeşe'nin biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorun Demiri Fırat Altunmeşe kimdir İşte Fırat Altunmeşenin biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2019 21:09

Mucize Doktor Demir kimdir? sorusu Mucize Doktor izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Dizide 20'lerinde, cerrahi asistanı olan Demir karakterine oyuncu Fırat Altunmeşe hayat veriyor. Fırat Altunmeşe, "Vicdan" adlı sinema filmi ile oyunculuk kariyerinde çıkış yakaladı. Peki, Fırat Altunmeşe kimdir kaç yaşındadır? İşte, Mucize Doktor'un Demir'i hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

Mucize Doktor dizisinde Ali’ye rakip, şeytan tüylü, milyoner bir ailenin oğlu olan Demir, dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu. Demir karakterine hayat veren Fırat Altunmeşe "Kaçak Gelinler" isimli dizi ile ün kazandı. İşte, Fırat Altunmeşe'nin biyografisi ve merak edilen hayatı.

MUCİZE DOKTOR DEMİR KİMDİR?

20'lerinde, cerrahi asistan, Ali’ye rakip, şeytan tüylü, milyoner bir ailenin oğlu ama asla elde edemeyeceği bir saygının ve kazanamayacağı bir kalbin peşinde. Demir, Nazlı’ya gizlice aşık. Onu gerçekten bütün kalbiyle seviyor. Ama Nazlı, Ali’yi seçecek ve bu, Demir’e ağır gelecek. Demir, Nazlı’nın kendisi dururken nasıl olup da Ali’yi seçtiğini bir türlü anlamayacak ve bununla bocalayacak. Hastanede asistanlar arasında rekabet başlayınca Demir iyice köşeye sıkışacak.

Haberin Devamı

FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Fırat Altunmeşe, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altunmeşe'nin oğlu olan Fırat Altunmeşe,İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olmadan 2 sene sonunda bıraktı. Bir ara rap şarkı da yapan Fırat Altunmeşe, İstanbul'da Craft oyunculuk atölyesinde 2 sene özel oyunculuk dersleri aldı.

2013 yılında başrollerini Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin paylaştığı "Vicdan" adlı dizide oynadı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram ile paylaştı. Dizi`nin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

2015 yılında önce "Gizli Ajanda" adıyla çekilen sonra "Hesapta Aşk" adıyla vizyona giren filmde Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan, Kutay Kalabalık, Yasin Çam, Özlem Çakar, Bennu Gerede,Burhan Öçal rol aldı.

2016 yılında senaryosunu Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Kehribar" adlı dizideGürkan Uygun, Berk Hakman, Umut Karadağ, Dolunay Soysert, Özge Özder,Hakan Boyav, Necip Memili, Ayça Varlıer ile birlikte rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!