Meryem dizisinin final bölümünde neler yaşandı? İşte final bölümünden yansıyanlar

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin final bölümünde neler yaşandı İşte final bölümünden yansıyanlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 23:01

Meryem dizisi ekranlara gelen final bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Meryem bu akşam yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine veda etti. Dizinin yayınlanan final bölümünde Savaş, Meryem, Burcu ve Güçlü nikah için uzun bir yola çıktılar. Fakat dört kişi değillerdi Meryem ve Savaş’ın bir bebeği oldu. İşte, Meryem dizisinin finalinde yaşananlar.

Haberin Devamı

Meryem dizisi yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan final bölümünde Meryem ile Savaş'ın bebeği oldu; ikili hayalini kurdukları gelecek için ilk adımı attı. İşte, Meryem dizisinin finalinde yaşananlar.

FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Savaş, Meryem, Burcu ve Güçlü nikah için uzun bir yola çıkacaklardır. Fakat dört kişi değildirler, Meryem ve Savaş’ın bir bebeği olacaktır. Aylardır mutluluğun peşinde koşan Savaş ve Meryem kavuşacak, her şeye rağmen aşklarını doyasıya yaşayacaktır. Ama peşlerinde onları takip eden gizemli biri vardır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş olur. Meryem ve Savaş, nikahları için gün saymaktadırlar. Burcu ise hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtulmuştur. Güçlü’ye evet demek istemektedir ancak onu hayallerinden alıkoymak da istememektedir. Güçlü ise sadece Burcu ile olmaya hazırdır. Beliz, Oktay’ın yakalanması ile tatmin olmamış, kardeşinin intikamını almak için harekete geçmiştir.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!