Meryem son bölümde büyük sürpriz: Evlendiler mi? Yeni fragman geldi

Güncelleme Tarihi:

Meryem son bölümde büyük sürpriz: Evlendiler mi Yeni fragman geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 17:54

Meryem dizisi dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Gelecek tarihe sıçrama yapılan son bölümde Meryem, İsviçre'nin sevimli bir kasabasında bembeyaz gelinliğiyle görenleri büyüledi. Kısa sürede yayınlanan Meryem yeni bölüm fragmanına Meryem'in namlunun ucundaki görüntüleri damga vurdu. İşte son bölümde yaşananlar ve detayları!

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Meryem 17. bölüm gelecekten görüntüler izleyenlerde şok etkisi yarattı! Her şey mutlu bir şekilde ilerlemeye devam ederken kötü bir sürpriz kendini gösterdi. Bu unutulmayacak görüntülerden sonra tekrar günümüze sıçrama yapılarak Meryem ve Savaş hikayesinin zorlu mücadelesi yaşanmaya devam etti. Son bölümün hemen ardından yeni fragman geldi. İşte Meryem'in yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş, Meryem ile Oktay arasındaki bağlantıyı çözmek üzeredir. Derin, Savaş ve Meryem’in yakınlaştıklarını görür ve çılgına döner. Bu durum geri dönüşsüz bir hata yapmasına yol açacaktır. Meryem de Savaş da birbirlerine olan duygularını artık saklayamamaktadırlar. Yaşanan gelişmeler birbirlerine ne kadar aşık olduklarını anlamalarını sağlar.

 

BAKMADAN GEÇME!