Menajerimi Ara'dan Feris ayrıldı mı, neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Menajerimi Aradan Feris ayrıldı mı, neden yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2021 13:10

Star TV’nin sevilen dizilerinden Menajerimi Ara’nın 35. Bölümünde Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder vedasıyla üzdü. Kendi sosyal medyasında da veda paylaşımı yapan Canan Ergüder, güçlü ve işkolik bir kadını canlandıran Feris karakteriyle çok beğenilmişti. Veda paylaşımları sonucu seyirciler, Menajerimi Ara’dan Feris ayrıldı mı, neden yok sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. İşte Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder’den açıklama...

Haberin Devamı

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterinin canlandıran Canan Ergüder’in, ne yazık ki geçtiğimiz haftalarda meme kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Tedavisi nedeniyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak durumunda kalan Feris, yani Canan Ergüder’den konuyla ilgili açıklama geldi. Canan Ergüder sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tedavi olmak için Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak durumunda kaldığını bildirdi.

Menajerimi Aradan Feris ayrıldı mı, neden yok

“Feris Dikmen’e zamansız veda etmek zor”

Ergüder son yaptığı paylaşımdaki, “Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara’da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen’e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti” cümleleriyle sevenlerine duygusal anlar yaşattı.

BAKMADAN GEÇME!