Melisa Doğu kimdir, kaç yaşında, nereli? Melisa Doğu dizileri ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Melisa Doğu kimdir, kaç yaşında, nereli Melisa Doğu dizileri ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2022 12:36

Kanal D ekranlarının sevilen pazar programı Arda İle Omuz Omuza'nın konuğu Yasak Elma dizisi ile ününe ün katan oyuncu Melisa Doğu oldu. Neşeli kişiliğiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Melisa Doğu hakkında bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Melisa Doğu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Arda İle Omuz Omuza konuğu Melisa Doğu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Arda ile Omuz Omuza 129. Bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Melisa Doğu, tarifi dinleyerek "Beğendili Yaprak Ciğer" yapmaya çalışacak.

Melisa Doğu kimdir, kaç yaşında, nereli Melisa Doğu dizileri ve hayatı

MELİSA DOĞU KİMDİR?

1981 yılında istanbul’da doğan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu yapmaktadır. 14 yaşında modellik ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Türkiye’de podyuma çıkan en genç modeldir. Konservatuvara gittikten sonra modelliği bırakmıştır.

Bugüne kadar Şöhret, Şölen, Çatı Katı, Doktorlar, Avrupa Yakası, Geniş Aile, Yıldız Masalı, Kanıt, Yıldızın Parlasın, Kötü Yol, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kocamın Ailesi, Ateş Böceği, Gen, Gloryhole, Modern Zamanlarda Bir Yer, Yanımda Kal, Yasak Elma gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Eksik Zamanlar, Arap Gecesi, 3. Türden Yakın İlişkiler / Başlangıç, Kalp Düğümü, Nereye Gitti Bütün Çiçekler, Aşk Geçmişim oynadığı tiyatro oyunlarıdır.

BAKMADAN GEÇME!