Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Aras Aydın ile evlenen Melis Birkan’ın oynadığı diziler

Güncelleme Tarihi:

Melis Birkan kimdir, kaç yaşında Aras Aydın ile evlenen Melis Birkan’ın oynadığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 10:45

Melis Birkan ve Aras Aydın’ın evlilik haberi magazin gündeminde yer alıyor. Issız Adam filmi ile hafızalara kazınan Melis Birkan’ın biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki, Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Melis Birkan’ın kaç yaşında olduğu ve oynadığı diziler merak ediliyor. Kendisi gibi oyuncu olan Aras Aydın ile evlenen Melis Birkan birçok dizi ve filmde rol almıştı. Issız adam ile hafızalara kazınan Birkan’ın oynadığı diziler arasında Kırmızı Oda, Sefirin Kızı ve Söz de bulunuyor.

MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan 15 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Leyla ile Mecnun dizisinin 3. sezonundaki "Leyla" rolünde oynadı. Kırmızı Oda dizisi oyuncuları arasında yer aldı.

Melis Birkan’ın oynadığı diziler arasında Çapkın, Köprü, Avrupa Yakası, Deli Saraylı, Saklı Kalan, Söz, Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara da yer alıyor.

Haberin Devamı

Melis Birkan kimdir, kaç yaşında Aras Aydın ile evlenen Melis Birkan’ın oynadığı diziler

BAKMADAN GEÇME!