Masumlar Apartmanı tekrarı ne zaman? Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı tekrarı ne zaman Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 12:05

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, tekrar bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yayın akışı içerisindeki boşluklara göre tekrar bölümleri yayınlanan Masumlar Apartmanı, belirli günlerde izlenebiliyor. 3 kardeşin yaşama tutunuşlarını ve günlük hayatlarındaki yaşantılarını ele alan Masumlar Apartmanı, farklı duyguları bir arada yaşatıyor. Peki, Masumlar Apartmanı tekrarı ne zaman izlenebilecek? İşte, Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri, belirli günlerde yeniden izleyicilerle buluşuyor. Her hafta Salı günleri yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşan Masumlar Apartmanı, yayın akışında bulunan müsaitlik durumuna göre farklı günlerde tekrar bölümleri ile ekranlara gelebiliyor. Peki, Masumlar Apartmanı tekrarı ne zaman? İşte, Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri hakkında detaylı bilgiler

MASUMLAR APARTMANI TEKRARI NE ZAMAN?

Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri, pazar günü saat 14.15, salı ve çarşamba günü 11.00'da ekranlara geliyor. Tekrar bölümlerinin saat ve tarih detayları yayın akışındaki duruma göre değişkenlik gösterebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda yapılıyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı tekrarı ne zaman Masumlar Apartmanı tekrar bölümleri

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Masumlar Apartmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

BAKMADAN GEÇME!