Masumlar Apartmanı 31. son bölümde Safiye'yi şoke eden not... İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 31. son bölümde Safiyeyi şoke eden not... İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2021 02:47

Masumlar Apartmanı 31. son bölüm izle ekranı yayınlandı. Salı akşamı ekranlara gelen Masumlar Apartmanı'nın 27 Nisan tarihli son bölümünde Gülben’e iyice kafayı takan Anıl'ın yeni planını devreye sokması dikkat çeken gelişmelerden oldu. Naci’yi aklından çıkaramayan Safiye'ye gelen not ise bu hafta çok konuşuldu. Sefer tasının içinden "Yardım edin Naci" yazısını gören Safiye'nin şoke olduğu anlar Masumlar Apartmanı 31. son bölüme damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı 31. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı. Trt 1 ekranlarında 27 Nisan salı akşamı izleyici karşısına çıkan dizide bu hafta heyecan dolu anlar yaşandı. Olayların ardından Han daha sert önlemler alırken, İnci’nin yeni işe başlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Evde bulduğu not karşısında Safiye'nin neler yapacağı ise yeni bölümde belli olacak. Masumlar Apartmanı 31. son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

Haberin Devamı

Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!