Masumlar Apartmanı 9. bölüm tam ve kesintisiz izle - Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 9. bölüm tam ve kesintisiz izle - Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2020 01:21

Masumlar Apartmanı 9. bölüm tek parça yayınlandı. Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nın 10 Kasım tarihli son bölümünde, Han'ın Memduh'tan İnci'yi istemesi ikili arasındaki gerilimi arttırdı. Final anında ise gerçekleri anlatmaya karar veren Han'ın çöp daireyi İnci'ye göstermesi ve Safiye'nin olanlara şahit olması damga vurdu. Tüm bunların ardından son bölümü ekran başında izleyemeyenler Masumlar Apartmanı 9. bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Masumlar Apartmanı 9. bölüm tam ve full izleme linki.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 9. son bölümüyle 10 Kasım Salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Han'ın Memduh'a oyun oynamasına sinirlenen Ege'nin okulda sinirini Neriman'dan çıkarması ekranlara geldi. Gülben’in Esat'a olan duyguları ise Safiye'yi çileden çıkardı. İşte Masumlar Apartmanı 9. son bölümün tamamı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han’ın kız isteme sürpriziyle Memduh ve İnci büyük şok yaşar. Memduh ve İnci’nin arası yine bozulur. Ege evlendiklerini açıklamak yerine İnci ve Han’ın böyle bir ‘oyuna’ başvurmasına tepki gösterir. Okulda da sinirini Neriman’dan çıkarır. Han’ın attığı büyük adım Derenoğlu ailesine de yansır. Gülben Esat’a olan aşkı için harekete geçmeye karar verir. Önündeki en büyük engel ise Safiye’dir.

Haberin Devamı

Uygar’ın yine başlarına bela açacağını düşünen Han, bu kez çok daha sert bir tepki verir. Bunun sonucunda ise Esra Han’ın karanlık tarafıyla tanışır. Ege Han’ın parasıyla okumamaya kararlıdır. Sonuçlarını düşünmeden yaptığı plan başını derde sokar. Gülben’in Esat için kurduğu hayallerin üzerine Safiye kabus gibi çöker. İki kardeş arasında ilk defa kılıçlar karşılıklı çekilir. Han İnci’yle aralarında olan gerilimin daha fazla uzamasını istemez. Kendini kısmen de olsa İnci’ye açmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!