MasterChef'te para ödülünü kim kazandı? İşte 12 Aralık MasterClass ödülünü kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte para ödülünü kim kazandı İşte 12 Aralık MasterClass ödülünü kazanan isim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2019 23:40

Büyük final heyecanına haftalar kala MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde MasterClass ödül oyunu heyecanı yaşandı. 12 Aralık akşamı ekranlara gelen 66. bölümde yarışmacılar, haftanın para ödülünü alabilmek için balık çeşitlerini tahmin etmeye çalıştı. En doğru cevabı veren bir isim haftanın MasterClass ödülünü almaya hak kazandı. Peki, MasterChef'te para ödülünü kim kazandı? İşte, ödülü alan yarışmacı.

Haberin Devamı

Haftanın elemesi öncesi TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye ödül oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Soru cevap şeklinde yapılan oyunda, ilk turda balık çeşitlerini yanlış tahmin eden yarışmacı elendi. İkinci turda taze fasulye doğrayan yarışmacılar son turda ise sebze çorbası malzemeleri tahmini ve baharat tadımı yaptı. İşte, MasterChef'in 66. son bölümünde yaşananlar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Eğlenceli anların yaşandığı ödül oyununda şefler yarışmacılara bu hafta ilginç bir oyunla geldi. Yemek yapmak yerine sorulara tabi tutulan yarışmacılar, her yanlış cevapta oyundan elendi.

DANİLO ŞEF CEVABI AĞZINDAN KAÇIRDI

Yarışmada Danilo Şef, yarışmacılara ipucu vermek isterken dili sürçtü ve yanlışlıkla cevabı söyledi. O anlar ise stüdyoda eğlenceli anlara neden oldu.

Haberin Devamı

İLK TURDA ALİCAN ELENDİ

İlk turda balık çeşitlerine yanlış cevap veren Alican elendi. Taze fasulye yarışmasında ise Güzide, ayıkladığı fasulyeler belirtilen kiloyu geçince aşamayı geçemedi ve elendi. Sonraki turda sebze çorbasının içine konulan malzemeleri tadan yarışmacılardan Batuhan elendi. Baharat yarışması sonrası MasterChef'i kazanan isim Cemre oldu.

Cemre bu hafta gösterdiği performansla para ödülünü almaya hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!