MasterChef'te kim kazandı, yedeklerden ana kadroya kim girdi? İşte 27 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, yedeklerden ana kadroya kim girdi İşte 27 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2022 02:58

MasterChef’te yedeklerden ana kadroya giren yarışmacı dün gece belli oldu. 2022 sezonu heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'nin 27 Ağustos tarihli son bölümünde, yedek kadroda bulunan yarışmacı adayları ana kadroya girebilmek için Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri rakiplerinden daha iyi hazırlamaya çalıştı. Günün sonunda ikili etapta rakiplerinden daha başarılı tabak yapan bir isim MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna seçildi. Gecenin yemekleri ise Shepherd's pie (çoban payı) ve üzüm ile yaratıcı tabak oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı? İşte, ana kadroya yedeklerden katılan isim.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de ana kadroya yedeklerden katılacak ilk yarışmacı cumartesi akşamı belirlendi. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ana kadro seçimi heyecanı bu hafta da devam etti. Kıran kırana mücadelenin seyirci karşısına çıktığı gecede ana kadro hayali kuran yedek yarışmacılar iki aşamalı etapta bir kez daha hünerlerini gösterdi. Yaratıcılık turunda rakibi Tolga ile finale çıkan Görkem yedeklerden ana kadroya katılan ilk yarışmacı oldu.

MASTERCHEF'TE KADROYA KİM GİRDİ?

Ana kadro yarışmacı seçimi için yedeklerde yer alan yarışmacılar önlüklerini giyerek tezgah başına geçti. Danilo, Mehmet ve Somer Şef gecenin ilk etabında yarışmacı adaylarından Shepherd's pie (çoban payı) hazırlamalarını istedi. Bu zorlu yemek için ise süre tam 45 dakika oldu.

Haberin Devamı

MasterChefte kim kazandı, yedeklerden ana kadroya kim girdi İşte 27 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

Süre bittikten sonra şefler, hazırlanan yemeklerin tadına bakarak yaptıkları değerlendirme sonucunu duyurdu. Buna göre yaratıcılık turuna yükselen yarışmacılar; Erkan, Sema, Tolga, Vural, Görkem, Atike, Şule oldu.

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu defa yarışmacılardan üzüm ana ürünü ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Bu etapta ise 40 dakika süre verildi.

MasterChefte kim kazandı, yedeklerden ana kadroya kim girdi İşte 27 Ağustos MasterChef Türkiye birincisi

Süre bitimi ile şefler hazırlanan yemeklerin tadına bakarak en beğendikleri üç tabağın sahibini açıkladı. İkinci etapta öne çıkan isimler Görkem, Tolga, Erkan oldu. Şeflerin oy birliği ile rakiplerinden daha başarılı tabak hazırlayan Görkem gecenin kazananı seçildi.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

BAKMADAN GEÇME!