MasterChef'te kim kazandı, birinci kim oldu? 28 Ağustos MasterChef kızlar erkekler düellosunu kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, birinci kim oldu 28 Ağustos MasterChef kızlar erkekler düellosunu kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2020 03:52

MasterChef kazanan takım, son bölümde oynanan ödül oyunuyla belli oldu. MasterChef'in 28 Ağustos'ta ekranlara gelen 39. bölümünde düello heyecanı yaşandı. Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacılar, en iyi sütlü tatlıyı çıkarıp, 10 bin TL değerindeki hediye çekini almak için mutfakta zamanla yarıştı. Tanya'nın tatlısını yapamamasına rağmen gülmesine kızan Mehmet Şef'in söyledikleri son bölüme damga vurdu. Peki, MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef ikili düelloyu kazanan takım.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde yeni bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 28 Ağustos'ta izleyici karşısına çıkan son bölümünde, kız evi ve erkek evi arasında oynanan sütlü tatlılar oyununda takımlar en iyi tatlıyı yapmak için mücadele verdi. Kazandibi, aşure, su muhallebisi, krem karamel, kadayıflı muhallebi, keşkül ve zerde tatlılarının yapıldığı gecede, erkekler 3-2 öne geçti. Son turda ise daha iyi tatlıyı yapan isim, takımının kaderini belirledi. İşte, MasterChef son bölümün özeti.. 

MASTERCHEF İKİLİ DÜELLOYU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te cuma akşamı ikili düello mücadelesinde kızlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda eşitlik sağlanması için erkekler takımında 2 isim oyun dışı kaldı. Oylama ile erkekler takımından Eray ile Barbaros bu hafta düello oyununa dahil olmadı. 

Haberin Devamı

Sütlü tatlıların yapıldığı gecede kazandibi düellosunda Uğur, Ayyüce'ye üstün geldi. Duygu ve Emir karşılaşmasında ise aşureyi daha iyi yapan isim Duygu oldu.

Su muhallebisi karşılaşmasında ise Ebru ile Berk mücadele verdi. Bu karşılaşmanın da galibi Ebru oldu. 

Özgül Serhat karşılaşmasında ise yarışmacılar keşkül yaptı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacıların tatlılarının tadına bakarak oylamaları gerçekleştirdi.

3-2 erkeklerin önde olduğu gecede, en iyi keşkül tatlısını yapan isim Serhat oldu..Böylece erkekler takımı bu haftanın kazananı olarak 10 bin TL değerindeki hediye çekini kazandı. 

Erkekler kızlar düellosunda geçen hafta da erkekler takımı kazanmış, ödülün sahibi olmuştu.

MASTERCHEF İKİLİ DÜELLODA HANGİ TATLILAR YAPILDI?

Sütlü tatlılar oyununun oynandığı gecede, ikili düello eşleşmeleri şöyle oldu; Ayyüce - Uğur Kazandibi, Duygu - Emir, Aşure, Ebru - Berk, Su muhallebisi, Tanya - Furkan, Krem Karamel, Gülşah - Sefa Kadayıflı muhallebi, Özgül - Serhat Keşkül, Esra - Celal Zerde.

BAKMADAN GEÇME!