MasterChef'te MasterClass ödülünü kim kazandı? İşte 23 Eylül MasterChef ödülünü kazanan yarışmacı

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte MasterClass ödülünü kim kazandı İşte 23 Eylül MasterChef ödülünü kazanan yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2020 07:08

MasterChef'in 23 Eylül tarihli bölümünde MasterClass ödülü heyecanı yaşandı. MasterChef 2020 yarışmacıları Maksut Aşkar tarafından verilecek MasterClass'ı kazanmak İçin kıyasıya bir mücadele gösterdi. Gecenin sonunda en iyi pavlova tatlısı yapan isim ödülün sahibi oldu. Peki, MasterChef'te MasterClass ödülünü kim kazandı? İşte 23 Eylül MasterChef ödülünü kazanan yarışmacı ve gecede yaşananlar...

Haberin Devamı

MasterChef'te gecenin kazanan ismi MasterClass heyecanının yaşandığı son bölümde belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 23 Eylül akşamı ekranlara gelen 62. bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılara MasterClass eğitimi verdi. Final turunda pavlova tatlısını şeflerin istediği gibi çıkaran bir isim 23 Eylül MasterChef MasterClass kazananı oldu. Furkan'ın tatlının içine şeker yerine nişasta koyması son bölümde eğlenceli anlara neden oldu. İşte, MasterChef Türkiye'de MasterClass ödülünü kazanan isim ve son bölümün özeti.

Tv8'de izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye MasterClass heyecanı ile 23 Eylül Salı akşamı ekranlara geldi. Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'in verdiği eğitimlerden geçen yarışmacılar Masterclass eğitimi almak için son ana kadar mücadele verdi. Serhat, Furkan, Özgül, Barbaros, Tanya, Eray, Emir, Ebru, Duygu'nun rakiplerini elediği gecede, birinci olan isim Maksut Aşkar tarafından verilecek MasterClass alma şansı yakaladı.

Haberin Devamı

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Her hafta oynanan MasterClass ödül oyununda bu hafta da Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılara yemek yapmanın ayrıntılarını anlattı.  Heyecan dolu gecede ilk olarak 16 yarışmacı, Mehmet şefin verdiği tabak düzeni, tabaklama üzerine eğitim aldı. Bu eğitimin ardından yarışmacılar aynı şekilde tabak sunumu hazırlamaya çalıştı.

Zorlu turdan geçen isimler ise Serhat, Furkan. Özgül, Barbaros, Tanya, Eray, Emir, Ebru, Duygu oldu.

Turu geçen yarışmacılar daha sonra Danilo Şef'in eğitimini aldı. Burger MasterClass eğitiminden geçen isimler ise Duygu, Özgül, Furkan ve Eray oldu.

Son turda ise bu kez Somer Şef yarışmacılara pavlova tatlısını anlattı. Gecenin sonunda en iyi pavlova tatlısı yaparak birinci olan isim Eray oldu.

Böylece Eray, Maksut Aşkar tarafından verilecek MasterClass alma şansı elde etti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı alan Emir haftanın ilk eleme adayı olarak Özgül'ün ismini söyledi.

Diğer eleme adayı ise kırmızı takımda yapılan oylamanın ardından Esra oldu. MasterChef 2. eleme adayı olan Esra "Herkes düşüncesini biliyor. Allah herkesin kaşığına göre koyar" diyerek tansiyonu yükseltti.

BAKMADAN GEÇME!