MasterChef'te kaşık atmak ne demek? MasterChef All Star Altın kaşık nedir? Sezonun 3. kaşığı sahibini buluyor...

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kaşık atmak ne demek MasterChef All Star Altın kaşık nedir Sezonun 3. kaşığı sahibini buluyor...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 02:27

MasterChef All Star'ın yeni bölüm fragmanıyla beraber, kaşık atmak nedir? sorusu bir kez daha gündeme geldi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef All Star'ın yayınlanan fragmanında, bir yarışmacıya sezonun 3. altın kaşığının atıldığı görüldü. Her sezon ekranlarda görmeye alışık olduğumuz MasterChef'te şeflerin kaşık atması All Star'da peş peşe yaşandı. Daha önce Barbaros ve Hasan'ın sahip olduğu altın kaşığın bu kez kime verileceği, çarşamba akşamı belli olacak. Peki, MasterChef'te kaşık atmak ne demek, altın kaşık nedir? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

MasterChef All Star'ın yayınlanan 156. son bölümünde, Danilo Şef'in bir yarışmacıya övgüler yağdırarak kaşık atması dikkat çekti. Bu sezon Barbaros ve Hasan'a verilen altın kaşığın bu kez kime atılacağı ekran başındakiler tarafından da merak konusu oldu. Aşçılık literatüründe olan kaşık atma olayı, şeflerin o yemeği oldukça beğendiği anlamına geliyor. MasterChef'te kaşık atmak nedir, ne demek? İşte, detaylar.

MasterChefte kaşık atmak ne demek MasterChef All Star Altın kaşık nedir Sezonun 3. kaşığı sahibini buluyor...

MASTERCHEF’TE KAŞIK ATMAK NE DEMEK, NE ANLAMA GELİYOR?

Kaşık atmak terimi, 'benim sana öğretecek bir şeyim kalmadı' demektir. Şefler arasında öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir harekettir.

Haberin Devamı

Daha önceki sezonlarda da görmeye alışık olduğumuz kaşık atma, bu sezon iki kez yaşanmıştı. All Star sezonuna özel altın kaşığın sahibi Barbaros ve Hasan olmuştu.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!