MasterChef'in son bölümünde ikinci eleme adayı kim oldu? 11 Aralık MasterChef'te kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefin son bölümünde ikinci eleme adayı kim oldu 11 Aralık MasterChefte kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2019 00:10

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşandı. MasterChef yarışmacıları 11 Aralık akşamı yayınlanan bölümde takım oyununu kazanmak için mücadele etti. Tadım bölümü sonrası en kötü yemeği yapan takım eleme oyununa dahil oldu. Peki, MasterChef'in son bölümünde ikinci eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 11 Aralık akşamı 65. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmada 6 kişi kalan yarışmacılar, tavuk sarma , dana sarma, kuzu sarması yemeklerini yaptı. En başarısız yemeği yapan takım ise dokunulmazlığı kaybetti. Öte yandan, oyun sırasında şefler yarışmacıları şaşkına çeviren sürpriz kararlarını açıkladı. İşte, MasterChef'in son bölümünde yaşananlar.

ŞEFLER SÜRPRİZİ AÇIKLADI

Yarışmacılar dokunulmazlık oyununda mücadele ederken, şefler yarışmacılara açıklamada bulundu. Yemek yapan yarışmacıları durduran Somer Şef yarışmacıların yer değiştirmesini istedi. Oyuncular karar sonrası büyük heyecan yaşadı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Zorlu yemekleri yapan yarışmacılar bir hafta daha yarışmada kalmak için mutfakta zamanla yarıştı. Yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakan şefler bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takımı açıkladı. En iyi yemeği yaparak takım oyununu kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise yeniden mutfağa girdi.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de eleme oyununda kırmızı takım bir kez daha tezgah başına gitti. Ekin, Cemre ve Batuhan'ın yaptığı yemeklerin tadına bakan şefler, en iyi birinci olarak Ekin'i açıkladı. Ekin eleme potasına girmekten son anda kurtuldu.

Cemre ve Batuhan arasında yaşanan eleme heyecanı sonrası eleme potasına giren isim açıklandı. Çarşamba akşamı haftanın ikinci eleme adayı Batuhan oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!