MasterChef'te kimler elendi? MasterChef Türkiye 11. bölümde üst tura çıkan yarışmacılar ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kimler elendi MasterChef Türkiye 11. bölümde üst tura çıkan yarışmacılar ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2020 03:26

MasterChef Türkiye 11. bölümde üst tura çıkan isimler belli oldu. MasterChef'in 27 Temmuz akşamı ekranlara gelen son bölümünde, final eşleşmelerine yükselmek için yarışmacılar 3'erli düellolarda karşı karşıya geldi. Gazpacho, süzme mercimek, hingel mantısı ve hamburger yapmak için yarışmacılar mutfakta zamanla yarıştı. Peki, MasterChef Türkiye'de kimler elendi? İşte, MasterChef'te üst tura çıkan yarışmacılar ve 12. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde üçlü düello heyecanı yaşandı. 16 yarışmacı arasında girmek için Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in istedikleri menüyü kısa sürede en iyi tabağı çıkaran yarışmacılar adını final turuna yazdırdı. MasterChef'in 12. yeni bölüm fragmanında ise yarışmacıların ağlaması merak uyandırdı. İşte, MasterChef 11. son bölümde üst tura çıkan yarışmacılar... 

MASTERCHEF'TE KİMLER ELENDİ?

MasterChef Türkiye'nin 27 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara gelen 11. bölümünde yarışmacılar gazpacho,süzme mercimek, hingel mantısı ve hamburger yapmak için mücadele verdi.

İlk turda yapılan süzme mercimek yarışında, Oya ve Gamze elendi. Duygu ise bir üst tura çıkma şansı yakaladı.

İkinci turda ise yarışmacılar Türk mutfağının sevilen lezzeti hingel mantısını yapmak için mutfağa girdi. En iyi hingel mantısını yapan isim Büşra olurken Hasan ve Erdoğan elendi.

Haberin Devamı

Bir sonraki turda ise şefler yarışmacılardan hamburger yapmasını istedi. Teknik olarak oldukça zorlayıcı olan hamburgeri yapmak için Sertaç, Ege ve Emir mutfakta zamanla yarıştı.

Zorlayıcı turda, Emir en iyi hamburgeri yaparak üst tura çıktı, Ege ve Sertaç hayallerine veda etti.

Gecenin diğer bir turunda ise gazpacho çorbasını yapmak için yarışmacılara 15 dakika süre verildi. Üçlü elemede Ezel ve Aycan hayallerine veda etti, Tanya ise en başarılı çorbayı yaparak final turuna yükseldi.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef Türkiye'nin son bölümü sonrası 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 28 Temmuz Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak olan MasterChef'in yeni bölüm fragmanında yarışmacıların gözyaşı dökmesi dikkat çekti. İşte, o görüntüler;

BAKMADAN GEÇME!