MasterChef'te eleme potasına kimler gitti? MasterChef yeni bölüm fragmanında Suşi heyecanı!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte eleme potasına kimler gitti MasterChef yeni bölüm fragmanında Suşi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2019 07:56

MasterChef'te eleme adayları, dün gerçekleşen son bölümün ardından netlik kazandı. Elemede düelloya giren iki isimden birisi, eleme mücadelesine girmek üzere tezgahta yerini alacak. Peki, MasterChef'te dün akşam ne oldu ve eleme potasına kimler gitti? İşte, MasterChef eleme adayları ve potası hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ünlü şeflerin sunumuyla ekranlara gelen ve finaline kısa bir süre kalan MasterChef'te, haftanın eleme adayları belli oldu. Haftanın ilk eleme adayının Yasin olarak belirlenmesinin ardından dün akşam eleme potasında giden ikinci isim belli oldu. İşte, MasterChef'te eleme adayları...

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin finaline kısa bir süre kala heyecanın dozu hiç düşmüyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Rekabet dolu gecenin sonunda, bu hafta eleme potasında yer alacak ikinci yarışmacı da netleşti. 

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te kırmızı ve mavi takım hazırladıkları yemekleri eski yarışmacıların beğenisine sundu. Gözleri bağlı yemeklerin tadına bakan eski yarışmacılar, yapılan yemeklere puan verdi.

Haberin Devamı

MasterChef dokunulmazlık oyununda mavi takım eleme potasına gitmekten kurtuldu. Kırmızı takım ise eleme oyununda yeniden mutfağa girdi.

ELEME DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te kırmızı takım yarışmacılarından Cemre ve Batuhan eleme oyununda rakip oldu. İkili Mehmet Şef'in hazırladığı yemeğe en yakın tabağı hazırlamak için mücadele etti.

En kötü yemeği yaparak haftanın ikinci eleme adayı olan isim Cemre oldu.

İLK ELEME ADAYI O İSİM

MasterChef'in 3 Aralık 2019 bölümünde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayı Yasin olarak belirlenmişti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yeni bölümde yarışmacılar suşi deneyimi yaşayacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!