MasterChef'te kim elendi? Elenen isim yarışmacıları şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim elendi Elenen isim yarışmacıları şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 03:16

MasterChef'te heyecan fırtınası sürmeye devam ediyorum. Her hafta olduğu gibi bu haftada eleme gününde yarışmacılar elenmemek adına mücadelelerini verdi. Haftanın ilk bölümünde eleme potasına giren isim Meltem olmuştu. İkinci bölümde ise kırmızı takımdan Uğur ve Kerem eleme potasında yer aldı. Öte yandan Murat dün akşam şefleri adeta çığırından çıkarttı. Peki, MasterChef'te kim elendi?

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı MasterChef'te dün akşam şoke eden olaylar yaşandı. Yarışmanın eğlenceli isimleri arasında yer alan Murat, şefleri adeta çıldırttı. Sus ikazlarını uymayan Murat stüdyodan kovuldu. Öte yandan Meltem, Uğur ve Kerem arasında heyecan dolu bir eleme yarışması yaşandı. Peki, MasterChef'te kim elendi? İşte elenen ve hayallerine veda eden o isim.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Her hafta olduğu gibi bu haftada MasterChef'te kritik bir eleme gecesi yaşandı. Haftanın ilk oyununu kaybeden mavi takımdan Meltem eleme potasına giren isim olmuştu. İkinci eleme oyunu ise dış çekim olarak gerçekleşti ve yarışmacılar alışveriş merkezinde bulunan konuklara yemek pişirdi. İkinci eleme oyununu kaybeden taraf ise kırmızı takım oldu ve kırmızı takımdan Kerem ve Uğur eleme potasına girdi. Meltem, Kerem ve Uğur arasında heyecan dolu bir eleme yaşandı. Fakat eleme akşamına damgasını vuran olay Murat'ın hareketleri oldu. Şefleri ve konuğa yaptığı saygısızlık sebebiyle, sus ikazlarına uymayan ve sürekli konuşmaya devam eden Murat büyük bir şok yaşadı. Meltem, Uğur ve Kerem arasından bir kişi elenmeyi beklerken elenen isim şeflerin kararıyla Murat oldu. Murat yarışmadan diskalifiye edildi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!