MasterChef Türkiye düello ne zaman? MasterChef 2020 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye düello ne zaman MasterChef 2020 7. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2020 03:37

MasterChef Türkiye 2020 sezonu geçen hafta başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'de yarışmacı seçimi için üçlü düellolar başlayacak. Aralarında en iyi yemeği yapan isimler ise MasterChef yarışmacısı olarak seçilecek. MasterChef'in ekranlara gelen 7. bölüm fragmanında, düello heyecanı dikkat çekti. Peki, MasterChef Türkiye düello ne zaman? İşte, MasterChef 2020 yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında macerasına 3. sezonu ile devam eden MasterChef 2020'de düello heyecanı başlıyor. Jüri üyeleri, bu yıl da birbirinden yetenekli yarışmacıları seçmek için üçlü yemek yarışına dair olacak olan adaylardan 2020 sezonunun yarışmacılarını belirleyecek. Yarışmacı adayları şeflerin verdikleri menüleri kısa sürede en iyi tabağı oluşturmak için mutfakta hünerlerini gösterecek. MasterChef'te yılın ilk düellosu 23 Temmuz Perşembe akşamı yaşanacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef Türkiye 23 Temmuz Perşembe akşamı 7. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında düello heyecanı dikkat çekti. İşte, MasterChef'in yeni bölüm fragmanından görüntüler;

Haberin Devamı

MASTERCHEF'İN SON BÖLÜMÜNDE EĞLENCELİ ANLAR

MasterChef yarışmasının 22 Temmuz Çarşamba akşamı ekranlara gelen son bölümünde ilginç anlar yaşandı. MasterChef Türkiye seçmelerine katılan Emel isimli yarışmacı, yarışmaya garanti olsun diye 2 yemekle geldi.

Şefler tarafından eleştiri alan Emel, daha sonra söylediği şarkıyla şeflere keyifli anlar yaşattı. Yarışmacı 3 evetle bir üst tura geçti.

 

BAKMADAN GEÇME!