MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef Tolga’nın gerçek mesleği…

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte, MasterChef Tolga’nın gerçek mesleği…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2022 00:29

MasterChef’te bu akşam yarışmaya veda eden isim belli oldu. Mehmet Şef’in yarışmacı hakkında söyledikleri güzel sözler sonrası yarışmacının hayatı merak konusu oldu. MasterChef’e yedek kadrodan gelerek son 6’ya kalan MasterChef’in sevilen isimlerinden birisi olan Tolga’nın hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef Tolga’nın gerçek mesleği…

Haberin Devamı

MasterChef Tolga, Ankara doğumlu olan yarışmacı bu akşam yayınlanan bölümde yarışmaya veda etti. Hayvan sevgisiyle ön plana çıkan yarışmacı, eleme konuşmasında çiftlik projesi olduğundan bahsetti. Eleme konuşmasında, duygusal bir konuşma yapan Tolga, ilk gün yaşadığı heyecandan bahsetti. Peki MasterChef Tolga, kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, detaylar….

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR?

Masterchef Tolga 1991'de Ankara'da dünyaya geldi. Soyadıı Şener'dir. Aslen Ankaralı olan yarışmacı şimdilerde 31 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Astronomi Bölümü'nden mezun oldu. Mutfak alanına geç yaşta başlayan Tolga Şener, iki yıldan beri aşçılık yapmaktadır. Ankara'da ikamet etmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!