MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef All Star yarışmacısı Tolga Şener'in hayatı hakkında bilgiler!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli İşte MasterChef All Star yarışmacısı Tolga Şenerin hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 02:14

MasterChef Tolga'nın hayatı eleme adayı olmasının ardından gündeme geldi. 2022 sezonunda mücadele eden hazırladığı tabaklarda şeflerden övgü alan MasterChef Tolga bu sezon All Star sezonunda yarışıyor. MasterChef’in sevilen isimlerinden birisi olan Tolga sakin kişiliği ve başarılı tabakları ile dikkat çekiyor. Aslen Ankaralı olan yarışmacı üç yıldır aşçılık yapıyor. Peki, MasterChef Tolga kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef All Star yarışmacısı Tolga Şener'in hayatı hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef Tolga kimdir, sorusu yarışmanın izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Ankara doğumlu olan Tolga Şener bu sezon All Star'da istatistik sıralamasında beşinci olarak yer alıyor. Her hafta şeflerden övgü alan MasterChef Tolga hayvan sevgisiyle ön plana çıkıyor. İşte, MasterChef Tolga'nın hayatı hakkında bilgiler.

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR?

Masterchef Tolga 1991'de Ankara'da dünyaya geldi. Soyadıı Şener'dir. Aslen Ankaralı olan yarışmacı şimdilerde 32 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Astronomi Bölümü'nden mezun oldu. Mutfak alanına geç yaşta başlayan Tolga Şener, üç yıldan beri aşçılık yapmaktadır. Ankara'da ikamet etmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!