MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Şeyma Müjdeci ve eşi Hüseyin ile ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Şeyma Müjdeci ve eşi Hüseyin ile ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 15:23

MasterChef 2022 ana kadrosu için mücadele eden isimler arasında Şeyma Müjdeci de yer alıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan programın yeni sezonunda yarışan MasterChef Şeyma, yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Peki, MasterChef Şeyma kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MasterChef Şeyma’nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. MasterChef ana kadro seçmelerinde yer alan MasterChef Şeyma 29 yaşında. İlk turda Şeyma Müjdeci’nin eşi Hüseyin’de şefler ile konuşmuştu. MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve Hüseyin Paris’te tanışmışlar.

MASTERCHEF ŞEYMA KİMDİR?

Şeyma Müjdeci, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Şeyma, eşinin isteği doğrultusuyla yarışmaya başvurduğunu açıklamıştı. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum.’ dedi.

İlk turda Şeyma Müjdeci’nin eşi Hüseyin’de şefler ile konuşmuştu. MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve Hüseyin Paris’te tanışmışlar.

BAKMADAN GEÇME!