MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? İlk gün söylemişti

Güncelleme Tarihi:

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında İlk gün söylemişti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 07:09

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı oldu. Binlerce kişi arasından seçilen ve 16 kişilik ana yarışmacı kadrosuna giren Serhat Doğramacı, kupanın ve yarışmanın büyük ödülü olan otomobilin sahibi oldu. Serhat Doğramacı, MasterChef'e katıldığı ilk gün 'Basit bir şekilde şampiyon olacağını' çıkışıyla jüri üyelerini ve ekran karşısındakileri şaşırtmıştı. Peki, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MasterChef Serhat Doğramacı'nın hayatı final bölümünde gündeme geldi. 23 yaşında olan MasterChef Serhat, yaklaşık 9-10 yıldır mesleğini gerçekleştirdiğini belirterek, iddiasını ilk günden ortaya koydu. 15 adet ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında ödül ve kupaya sahip olan Serhat, Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimini sürdürüyor.

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Serhat Doğramacı 23 yaşında. Aşçılık yapan Doğramacı yaklaşık 9-10 senedir bu mesleğin içinde olduğunu söyledi.

MasterChef’in iddialı isimlerinden Serhat Doğramacı, Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünü tamamlayan genç yarışmacı, Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Kendisiyle ilgili sorulara Instagram hesabından yanıt veren Serhat, bir takipçisinin “Aslen nerelisin? Soyadının kaynağı neresi?” sorusuna; “Babam Kerkükte doğmuş, anneannem Yugoslav göçmeni. Ben İstanbulluyum. Soyadımın kaynağı İhsan Doğramacı.” yanıtını vermişti.

 

BAKMADAN GEÇME!