MasterChef kim kazandı? 16 Eylül 2020 MasterChef'te Masterclass'ı kazanan yarışmacı ve 56. son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

MasterChef kim kazandı 16 Eylül 2020 MasterChefte Masterclassı kazanan yarışmacı ve 56. son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2020 02:11

MasterChef'te Masterclass'ı kim kazandı? sorusu son bölümle beraber yanıtına kavuştu. MasterChef Türkiye'nin 16 Eylül tarihinde ekranlara gelen 56. bölümünde Mehmet, Somer ve Danilo Şef'in verdikleri Masterclass eğitimini tamamlayarak en iyi tabağı çıkaran bir yarışmacı gecenin birincisi oldu. Tavuk kesme tekniklerini yarışmacılara anlatan Mehmet Şef'in gözlerini bağlayarak gözleri kapalı şekilde etleri parçalara ayırması son bölüme damga vurdu. İşte, 16 Eylül MasterChef Masterclass ödülünü kazanan yarışmacı.

Haberin Devamı

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2020'nin yeni bölümünde yarışmacılar Masterclass eğitimini almak için mutfakta zamanla yarıştı. Masterclass eğitiminde Somer Şef yarışmacılardan Louisiana Usulü bol baharatlı Tavuk yapmalarını istedi. Yemeği yapan yarışmacılar sonraki turda Danilo Şef'in eğitimine geçti. Tüm turlardan geçerek en iyi yemekleri çıkaran yarışmacı MasterChef kazananı oldu.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde yarışmacılar sırayla Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef'in Masterclass eğitimini aldı. Mehmet Şef kümes hayvanlarının özelliklerini yarışmacılara anlatarak onlara püf noktalarını anlattı.

Mehmet Şef'in verdiği eğitimde tabakları rakiplerine göre daha iyi yapan isimler Esra, Barbaros, Özgül, Sefa, Eray, Selin, Ayyüce ve Uğur oldu. Bu yarışmacılar turu geçerek bir sonraki eğitime katılma şansı elde etti. 

Haberin Devamı

Somer Şef'in verdiği eğitimde Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa en iyi tabağı çıkararak Danilo Şef’in Masterclass’ına katılmaya hak kazandı ve ördek göğsünü en iyi şekilde pişirmeye çalıştı.

Gecenin sonunda ise en iyi tabağı yapan isim Esra oldu. Masterclass ödülünü kazanan Esra ünlü bir İtalyan restoranında tüm gün boyunca Masterclass eğitimi alma hakkı elde etti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin izleyici karşısına çıkan 55. son bölümünde bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu eleme adayını belirledi.

Duygu, mavi takımda MasterChef 1. eleme adayı olarak Serhat'ın ismini söyledi.

Mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı diğer eleme adayını takım kaptanı seçti. Mavi takım kaptanı olan Furkan, eleme adayı olarak Özgül'ün ismini verdi. 

BAKMADAN GEÇME!