MasterChef Kerem kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? Eski yarışmacı MasterChef Kerem Giritlioğlu konuk oluyor!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Kerem kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor Eski yarışmacı MasterChef Kerem Giritlioğlu konuk oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2022 17:30

Kerem Giritlioğlu MasterChef'in yeni bölümünde yeni yarışmacılarla birlikte yemek yapacak. MasterChef Kerem, geçtiğimiz yıllarda yarışmanın iddialı isimleri arasındaydı. Eski yarışmacı programda şampiyonluk yolunda son aşamaya gelmiş ve ikinci olmuştu. Sessiz sakin kişiliğiyle bilinen Masterchef Kerem şimdi ne yapıyor izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, MasterChef Kerem kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Kerem Giritlioğlu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef yeni bölümde eski yarışmacılar yeni yarışmacılarla birlikte eşleşerek yemek hazırlayacak. MasterChef Tolga'nın partneri ise eski yarışmacılardan Masterchef Kerem oldu. İki yarışmacının da sakin yapısı nasıl bir yemek çıkaracakları konusunda merak yarattı. Peki, MasterChef Kerem kimdir, şimdi ne yapıyor? İşte, Kerem Giritlioğlu hakkında merak edilenler...

MASTERCHEF KEREM GİRİTLİOĞLU KİMDİR?

Kerem Giritlioğlu, MasterChef 2018 sezonunda yarıştı. Programda ikinci olan eski yarışmacı Azerbaycan kökenli Türk vatandaşıdır.

1992 doğumlu Kerem Giritlioğlu, yurtdışında aşçılık eğitimi görmüştür. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış olup Türkiye’de birçok restoran ve otelde görev almıştır.

Aşçılığın kendisine ailesinden geçtiğini ifade eden Masterchef Kerem, askerlik görevini yaptığı Hakkari bölgesinde de mutfakta hünerlerini sergilemiştir.

Haberin Devamı

Masterchef Kerem, yarışmadan sonra kendine ait Moda'da ev yapımı yemeklerin olduğu bir kafe açtı. Kafede aynı zamanda aşçı olan Kerem Giritlioğlu, bunun yanı sıra YouTube kanalında tarifler vermeye devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!