MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu eleme adayını belirledi! MasterChef eleme adayı kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu eleme adayını belirledi MasterChef eleme adayı kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2020 07:58

MasterChef Türkiye dün akşam dokunulmazlık oyunu ile gündemdeydi. Dokunulmazlık oyunu kapsamında mücadele eden yarışmacılar, eleme adaylarını da belirledi.Takım oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunu ile mücadele eden MasterChef yarışmacıları, gecenin kazananını olabilmek ter döktü. Peki, MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, MasterChef eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan isim

Haberin Devamı

MasterChef'te eleme adayları kimler? MasterChef 2020'nin 18 Ağustos akşamı ekranlara gelen 29. bölümünde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmaz olmak için takım oyununda zorlu menüleri mutfakta yetiştirmeye çalıştı. 5 farklı yemeği en iyi yapan bir takım, MasterChef Türkiye'de ilk dokunulmazlığı kazandı. Kaybeden takımdan ise MasterChef eleme adayları seçildi. İşte, MasterChef 29. bölüm dokunulmazlık oyununu kazanan isim ve eleme adayı olan yarışmacılar.

TV8 ekranlarında macerasına devam eden MasterChef Türkiye dokunulmazlık ve ilk eleme heyecanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. İlk kez bir oyunda karşılaşan takımlar, dokunulmaz olmak için 5 farklı yemek yaptı. Şeflerin tadımıyla kırmızı takım parfeyi daha iyi yaparken, börekleri daha başarılı yapan mavi takım oldu. Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kazandığı gecede kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim elemeden kurtuldu. Gecenin sonunda ise 2 aday eleme potasına girdi. İşte, son bölümle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef'te dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın eleme adayları belli oldu. MasterChef Türkiye'de kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu, ilk eleme adayı olarak Celal'in ismini verdi. 

Kırmızı takımda yapılan oylama sonucunda ikinci eleme adayı olarak Sedat seçildi. Böylece MasterChef'te eleme adayları Celal ve Sedat oldu. 

MASTERCHEF'TE HANGİ YEMEKLER YAPILDI?

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen 29. bölümünde şefler takım oyununda yarışmacılardan, taze kabak çorbası, baklava hamurunda mantarlı börek , Ilık manda kaymağı ile semizotu salatası, dana nuar ve polenta, şeftalili parfe yapmasını istedi.

5 farklı yemek için şefler takımlara 1 saat süre verdi. Sürenin sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şef takımların yemeklerinin tadına baktı.

MASTERCHEF'TE TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı takım parfeyi daha iyi yaparken mavi takım börekleri daha başarılı hazırladı. Kabak çorbasını daha iyi yapan takım mavi takım seçildi. Dana nuar rosto ve palentada başarılı olan takım da kırmızı takım oldu. 2-2 eşitlik sağlanınca salata yemeğinin değerlendirilmesi mavi takıma kazandırdı.

Haberin Devamı

Mavi takım böylece MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla, kırmızı takım bireysel dokunulmazlığı kazanmak için yeniden mutfağa girdi. Heyecanlı oyunun ardından şefler kırmızı takımdan üç ismi açıkladı. Furkan 3. olurken, 2. olan isim Ayyüce oldu. MasterChef'te ilk bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Duygu oldu. 

MASTERCHEF'TE KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından MasterChef 17 Ağustos tarihli bölümünde takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı olan Tanya kendi takımına, Emir, Berk, Esra, Ebru, Eray, Özgül, Gülşah'ı seçti.

Kırmızı takıma seçilen Ayyüce ise, Serhat, Barbaros, Duygu, Uğur, Furkan, Sedat, Celal'i takımına aldı.

BAKMADAN GEÇME!