Masterchef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları kimler oldu? İmza yemekle mücadele!

Güncelleme Tarihi:

Masterchef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları kimler oldu İmza yemekle mücadele
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2020 08:34

MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile dün akşam heyecan dolu anlara tanık etti. Somer Şef'in imza yemeği olan kabak çiçeği dolmasını en iyi yapan bir kişi, bireysel dokunulmazlığın sahibi olarak kendisini güvence altına aldı. Diğer taraftan eleme adayları arasında yer alan isimler de dün akşam belirlenmiş oldu. Peki, Masterchef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayları arasında kimler yer alıyor? İşte, merak edilen o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef'te eleme adayı kim? MasterChef'in ekranlara gelen 30. son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın ikinci kez dokunulmazlık mücadelesi verdiği yarışta, şeflerin beğenisinden geçerek bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Diğer eleme adayı ise oylama ile belirlendi. Gecenin sonunda 4 isim MasterChef eleme adayı olarak kesinleşmiş oldu. İşte, 19 Ağustos MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım ve bu haftanın eleme adayı olan yarışmacıları.

Ekran macerasına devam eden MasterChef Türkiye 19 Ağustos Çarşamba akşamı 30. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. İkinci dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede, yarışmacılar kendi seçtiği malzemelerle yemek yaptı. En başarısız yemeği yapan mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, eleme adayını seçti. 2 yarışmacı böylece potaya girdi. Heyecanın devam ettiği yarışmanın önceki bölümünde, Celal ve Sedat eleme adayı olmuştu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de kabak çiçeği dolmasını en iyi yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, eleme potasından kurtuldu. Dokunulmaz olan Özgül, ilk eleme adayı olarak Eray'ın ismini verdi.

Mavi takımda diğer eleme adayı ise Esra oldu. MasterChef'in önceki bölümünde, kırmızı takımdan Celal ve Sedat eleme adayı olarak belirlenmişti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef'te Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan kendi seçtikleri malzemelerle yemek yapmasını istedi.

Pre Fix Menü hazırlayan yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakan şefler dokunulmazlığı 2-1'lik skorla kırmızı takıma verdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı kazanmak için bir kez daha mutfağa girdi.

Bu kez şefler yarışmacılardan kabak çiçeği dolması yapmasını istedi. Somer Şef'in imza yemeği olan kabak çiçeği dolmasını en iyi yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim Özgül oldu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından MasterChef 17 Ağustos tarihli bölümünde takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı olan Tanya kendi takımına, Emir, Berk, Esra, Ebru, Eray, Özgül, Gülşah'ı seçti.

Kırmızı takıma seçilen Ayyüce ise, Serhat, Barbaros, Duygu, Uğur, Furkan, Sedat, Celal'i takımına aldı.

BAKMADAN GEÇME!