MasterChef Dilara Türüt kimdir, yarışmadan neden ayrıldı? MasterChef Dilara'yla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Dilara Türüt kimdir, yarışmadan neden ayrıldı MasterChef Dilarayla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 21:02

MasterChef Türkiye yarışmacısı Dilara Türüt, final turunda mücadele veren isimlerden. MasterChef'in yayınlanan son bölümüne, Dilara'nın istediği başarıyı yakalayamamasıyla yarışmadan ayrılmak istemesi damga vurdu. MasterChef Türkiye'nin renkli isimlerinden olan Dilara'nın verdiği kararın ardından hayatına ilişkin bilgiler gündeme geldi. Peki, MasterChef Dilara Türüt kimdir ve kaç yaşında? İşte, MasterChef Dilara'nın hayatı ve yarışmadan ayrılmasıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Dilara Türüt, yarışmanın son bölümüne damga vurdu. 2. final turunda mücadele veren Dilara'nın yaptığı yemek şefler tarafından beğenilmedi. Mehmet Şef "Siz işin ciddiyetinin farkında değilsiniz. bu bizim için yeterli değil" dedi. İstediği başarıyı yakalamayan Dilara, kendi isteği ile MasterChef Türkiye'den ayrıldı. İşte, ayrıntılar.

MASTERCHEF DİLARA NEDEN GİTTİ? 

MasterChef 2020'de ikinci final turunda şefler yarışmacılardan vişneli köfte yapmasını istedi. Yemeğin hazırlık aşamasında şanssızlık yaşayan Dilara parmağını kesti.

Mehmet Şef, yemeğe kan bulaşıp bulaşmadığını öğrenmek için kamera kayıtlarına bakılmasını istedi. 

Tadım bölümünde ise Dilara'nın yemeğinin tadına bakan şefler hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Mehmet şef işin ciddiyetinde olmadığını belirtti. 

Haberin Devamı

İlk turda elenerek balkona çıkan Dilara, yarışmadan kendi istediği ile ayrıldı. 

DİLARA TÜRÜT KİMDİR? 

19 yaşında ve aslen Rizeli olan Dilara Türüt, Japon restoranında çalışıyor. Yarışmanın renkli isimlerinden olan Dilara, 2 senedir profesyonel olarak mutfakta çalışıyor ve 4 yıllır meslekte yer alıyor.  

Kara lahanaya sarılmış Hamsili Suşi ile yarışmaya katılan Dilara, şeflerden evet alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştı.

BAKMADAN GEÇME!