MASTERCHEF BÜYÜK FİNAL! MasterChef All Star ne zaman bitiyor, hangi tarihte sona erecek?

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF BÜYÜK FİNAL MasterChef All Star ne zaman bitiyor, hangi tarihte sona erecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 13:04

Ekranların iddialı yapımlarından olan MasterChef All Star’ın büyük finaline kısa bir zaman kaldı. Yemek programında son haftalara girilirken eleme sisteminin değişmesiyle beraber yarışmanın bitiş tarihi ise izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. MasterChef All Star’da yarışmaya son olarak Tolga veda etmişti. TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor ve MasterChef All Star’ın aynı anda izleyici karşısında olmayacağı biliniyor. MasterChef’te bireysel mücadelelerin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Peki MasterChef ne zaman bitiyor? İşte, yarışma programının yayın süresine ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

MasterChef’te iddialı isimlerin bir bir elenmesi yarışmanın hangi tarihte sona ereceği sorusunu da beraberinde getirdi. 12. haftada elenen yarışmacı Alican olurken son olarak geçtiğimiz Pazar günü yarışmaya veda eden isim Tolga olmuştu. MasterChef’te eleme adayları belirlenirken dokunulmazlık ve kırmızı-mavi takım mücadeleleri yaşanıyor. Son 7 yarışmacı kaldıktan sonra bireysel oyunlarda ceket giyme mücadelesi oynayacak. Bireysel mücadelelerde MasterChef All Star’ın büyük finaline kalan isimler belirlenecek. Peki MasterChef final ne zaman? İşte, detaylar…

MASTERCHEF NE ZAMAN BİTİYOR?

MasterChef All Star’da Tolga’nın elenmesiyle beraber yarışmacı sayısı 10 kaldı. Somer Şef geçtiğimiz haftalarda izleyicilere ve yarışmacılara eleme sistemine ilişkin yeni bilgilendirme yapmıştı.

Haberin Devamı

Kırmızı ve mavi takım mücadelesi 3 hafta daha ekrnalara yer almaya devam edecek. Yarışmacı sayısı 7 kaldıktan sonra bireysel mücadeleler başlayacak.

Bireysel ceket mücadeleleri sonrasında MasterChef Büyük finalinde yer alacak 2 yarışmacı belli olacak.

MasterChef All Star’ın henüz bitiş tarihi belli olmadı. Ancak programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın Survivor ve MasterChef’i aynı anda yayınlamadığı biliniyor.

MasterChef All Star’ın Aralık ayı sonunda veya Ocak ayı başında final yapması bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!