Maraşlı yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Maraşlı dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayında

Güncelleme Tarihi:

Maraşlı yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok Maraşlı dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2021 23:14

Maraşlı yeni bölüm neden yok sorusu pazartesi akşamı ekranlarını açan izleyenlerin odaklandığı konulardan oldu. Pazartesi akşamları yayınlanan senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un, yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlendiği Maraşlı dizisinin 28 Haziran ATV yayın akışında yer almaması dizinin hayranlarını meraklandırdı. Dizinin yayın saatinde "Kalp Yarası" isimli yeni dizi ekranlara gelirken Maraşlı'nın 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Maraşlı yeni bölüm ne zaman? İşte, Maraşlı yeni bölüm tarihi ve fragmanı.

Haberin Devamı

Maraşlı dizisinin ekranlarda yer almaması dizinin hayranlarını meraklandırdı. Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Maraşlı dizisinin yayın gününde değişikliği gidildi. TIMS&B Productions'ın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Maraşlı Salı akşamı 24. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

MARAŞLI 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Maraşlı ve Mahur, çatışmadan sağ çıkarlarsa birbirlerine evleneceklerinin sözünü verirler. Maraşlı, Mahur'u ikna edip dağ evinden çıkarır. Savaş'ın adamları Maraşlı'yı alır. Maraşlı ve Mahur evlenebilecek midir?

Haberin Devamı

Yaralanan Savcı Tolga hastaneye kaldırılır. Savcı ölmediği için Savaş için çember artık iyice daralır. Savaş, yurtdışına kaçabilmek için Maraşlı'yı koz olarak kullanır ve Hurdacı ile pazarlık yapar. Savaş yurtdışına kaçmayı başarabilecek midir?

Mahur, Maraşlı'ya ulaşamaz, halasına Maraşlı ile uğradıkları saldırıyı anlatır. Necati, Mahur'u gözü yaşlı görür. Her şeyin sebebinin kendisi olduğunu düşünür. Vicdanıyla savaşan Necati, Maraşlı'yı kurtarmak ister. Necati, Maraşlı'yı kurtarabilecek midir?

Hurdacı, Maraşlı'yı alır, kendi mekanına kapatır. Baba oğul geçmişin tüm sırlarının döküldüğü büyük bir yüzleşme yaşar. Maraşlı gittikçe gerginleşir. İki kimliği arasında sıkışan Maraşlı bu yüzleşmeden sağ çıkabilecek midir?

MARAŞLI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Maraşlı ve Hurdacı yüz yüze gelir. Maraşlı, silahını Hurdacı'ya doğrultur ve konuşmasını ister. Savcı Tolga, ekibi ile Hurdacı'nın mekanına baskın yapar. Hurdacı'nın babası olduğunu öğrenen Maraşlı'nın aklı soru işaretleriyle doludur. Maraşlı, babasının onu neden öldürmek istediğini öğrenebilecek midir? Hurdacı neden Maraşlı'nın peşindedir? Mahur, Zeliş'le okulda buluşur. Mahur, Zeliş'in hala Maraşlı'nın Hilal ile evlenmesinden yana olduğunu anlar. Mahur'un, Maraşlı'nın evlilik teklifine cevap vermeden önce görüşmesi gereken bir kişi daha vardır. Mahur, Maraşlı'ya "evet" diyecek midir? Hurdacı, Savaş'a polisler mekanını bastığı için sinirlidir ve ölüm emrini verir. Hurdacı'nın adamları Savaş'ın mekanını tarar. Savaş ve Hurdacı restleşir. İkili arasında artık savaş başlamıştır. Kazanan kim olacaktır? Savaş, Maraşlı'nın Mehmet İnce olduğundan şüphelenir ve harekete geçer. Maraşlı'nın en yakınlarından bu gerçeği öğrenmek ister. Fuad ve Mahur'un peşine takılır. Savaş, Maraşlı'nın Mehmet İnce olduğunu öğrenecek midir? Fuad ve Mahur'u bekleyen büyük tehlike nedir?

BAKMADAN GEÇME!