Maraşlı dizisi 1. bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! İşte Maraşlı dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Maraşlı dizisi 1. bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı  İşte Maraşlı dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 15:52

Maraşlı dizisi 1. bölümden ön izleme sahnesi izleyicilerle buluştu. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünü paylaştığı Maraşlı’nın fragmanları sosyal medyaya da damga vurdu. Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz Maraşlı, Alina Boz ise Mahur karakterine hayat veriyor. İşte Maraşlı dizisinin oyuncuları ve konusu…

Haberin Devamı

Maraşlı dizisinin detayları belli oldu. Burak Deniz'in 'Maraşlı', Alina Boz ise 'Mahur' karakterine hayat verdiği dizide ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.

MARAŞLI DİZİSİ TANITIMLARI İÇİN TIKLAYIN

MARAŞLI KONUSU

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!