Mahkum yeni sezon ne zaman? 8 yeni oyuncu!

Güncelleme Tarihi:

Mahkum yeni sezon ne zaman 8 yeni oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 11:43

Mahkum dizisinin yeni sezon tarihi araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu dizinin senaryosu da senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor. Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum'un yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceği merak ediliyor. Peki Mahkum dizisi ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon öncesi 8 oyuncunun katıldığı Mahkum dizisi oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Her hafta yeni bölümleriyle FOX TV'de yayınlanan Mahkum dizisi sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Innocent Defendant dizisinden uyarlanan başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu yer alıyor. İlgiyle takip edilen Mahkum'un yeni sezonu da merakla bekleniyor. Peki Mahkum dizisi ne zaman başlayacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte, diziye yeni katılan oyuncular ve yeni sezon tarihi...

MAHKUM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlgiyle takip edilen Mahkum'un Eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

8 YENİ OYUNCU

Mahkum dizisinin yeni sezonuna Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Erdal Küçükkömürcü, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu ve Cem Söküt dahil oldu.

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum'da; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Haberin Devamı

MAHKUM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir. İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır. Barış’ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış’ın atacağı tüm adımların farkındadır. Fırat, Barış’ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başlar.

BAKMADAN GEÇME!