Lezzet DüÅŸkünleri bitti mi, neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Düşkünleri bitti mi, neden yok
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 08, 2020 10:32

Lezzet Düşkünleri bitti mi sorusu, son günlerde pek çok vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Gabriele Sponza'nın sunduğu Lezzet Düşkünleri yarışmasında en yüksek puan alan takım 10 bin TL ödülün sahibi oluyor, en düşük puan alan ise yarışmaya veda ediyordu. Peki, Lezzet Düşkünleri bitti mi ve yeni bölümler neden yok? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

Lezzet Düşkünleri yeni bölümleri ile ekranlarda yer almayınca pek çok vatandaş tarafından Lezzet Düşkünleri bitti mi ve yeni bölüm neden yok sorusu ile araştırılmaya başlandı. Peki, TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Lezzet Düşkünleri bitti mi? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BİTTİ Mİ?

Yayın saati 16.00'dan 10.00'a çekilen Lezzet Düşkünleri, önceki hafta yayın akışında yer almasına rağmen yayınlanmayınca pek çok kişi tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Ancak TV8 yönetiminden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

LEZZET DÜŞKÃœNLERÄ° SUNUCUSU GABRÄ°ELE SPONZA KÄ°MDÄ°R?Â

İzmir'in tanınmış bir ailesinden gelen Gabriele Sponza, 1982 yılında İzmir'de doğdu. Annesi İngiliz Clarke ailesinden, babası ise İtalyan Sponza ailesine mensup. Liseyi İzmir'de tamamlayan Gabriele Sponza, yüksek eğitim için Amerika'da Johnson& Wales University'e gitti. Baba mesleği olan kuyumculuk yerine mutfağa yönelen Gabriele Sponza, orada hem mutfak sanatları, hem mutfak işletmeciliği üzerine eğitim aldı. Kendini eğitmek adına Fransa'nın en güney bölgesinde 'Perigord'a gitti. Le Vieux Logis Restaurant'ta 6 ay boyunca eğitim aldı. Fransa'nın Marsilya bölgesinde 3 yıldız Michelin sahibi 'Le Petit Nice Restaurant'na gitti. Orada balıkta bölüm şefi oldu. Sonra İspanya'ya gitti ve 1,5 sene orada çalıştı. Oradan Mutfak Sanatları Akademi'sine geçiş yaptı. Eğitmen olarak 1,5 sene orada çalıştı.

Haberin Devamı

Alaçatı ve Alsancak'ta bazı restoranlara danışmanlık veren Gabriele Sponza, 2020 sezonunda Lezzet Düşkünleri programını sunmaya başladı. 

BAKMADAN GEÇME!