Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanından görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osmanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı İşte Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanından görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2019 00:27

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman bu hafta 4. bölümü ile ekranlara geldi. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun ele alındığı dizide bu hafta Edebali'nin kızı Bala Hatun Yassin'in kanlı planıyla pazar yerinde kaçırıldı. Osman Bey'in ne yapacağı ise son bölümde merak konusu oldu. Dizinin bu haftaki bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

Sevilen dizi Kuruluş Osman, 11 Aralık akşamı Osman Bey'in kaçırılmasıyla heyecanlı anları ekranlara taşıdı. Kuruluş Osman'ın ekranlara gelen son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman'ın 5. bölüm fragmanına Osman Bey ve amcası Dündar'ın karşı karşıya gelmesi damga vurdu. İşte, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yassin kanlı planını hayata geçirerek, göl kenarındaki pazarı basıp Edebali'nin kızı Bala Hatun'u kaçırır. Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yassin, Bala Hatun'dan istediklerini öğrenecek mi? Kafesli çadırda can pazarını ve Baha Batun'un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır?

BAKMADAN GEÇME!