Kraliçe son bölüm izleme | Kraliçe 6. son bölüme Ateş'in oğlu olduğunu öğrenmesi damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe son bölüm izleme | Kraliçe 6. son bölüme Ateşin oğlu olduğunu öğrenmesi damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2023 02:25

Kraliçe 6. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, Kraliçe'nin 26 Nisan tarihli son bölümünde Ateş’in eski sevgilisi olan Gaye'nin geri dönüşü ile ortalık karışırken, Ateş'in yıllardır görmediği bir oğlu olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların diziyi kaçıranlar Kraliçe son bölüm izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Kraliçe 6. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Kraliçe son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de bu hafta Ateş'in teklifini uzun uzun düşünen Deniz, evliliklerine bir şans daha vermeyi kabul ederken diziye Gaye karakteri ile katılan Sümeyra Koç, Ateş ve Deniz ilişkisinde krize neden oldu. Ateş'in karısına gerçekleri anlatmadığını öğrenen Gaye, Deniz'i arayarak yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. İşte, Kraliçe 6. son bölüm kesintisiz izleme ekranı

KRALİÇE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kraliçe'nin 26 Nisan 2023 Çarşamba günü yayınlanan 6. Bölümünde Ateş, Gaye'nin çocuk hamlesi sonrası Deniz ile geleceğinin tehlikeye girdiğini görüyor!
Deniz, Ateş ile olan evliliğine bir şans daha vermeye karar verdikten sonra çiftliğin işlerine yoğunlaşır. Zeynep'in gizli ilişkisi üzerine Engin komisere saldıran Ali, başını bir kez daha belaya sokacaktır.

Haberin Devamı

Zeynep'le yüzleşecek olan kardeşler, Gayenin teklifine olumlu dönüş yapar ve kendilerine oynanan oyundan habersiz onu çiftliğe davet ederler. Ateş’in öğreneceği büyük sır ise, onu dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

KRALİÇE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!