Kraliçe son bölüm izle | Kraliçe 9. bölüme damga vuran sahne: Deniz ihaneti öğrendi!

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe son bölüm izle | Kraliçe 9. bölüme damga vuran sahne: Deniz ihaneti öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2023 02:14

Kraliçe 9. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, Kraliçe'nin 17 Mayıs tarihli son bölümünde Deniz’in, Gaye ve Ateş arasında bir şey olup olmadığına dair şüpheleri her geçen gün artarken, Ateş kariyerindeki sarsıntıyla başa çıkmaya çalıştı. Dizinin finalinde ise Deniz'in büyük ihaneti öğrenip avukatını araması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanına gözler çevrildi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kraliçe 9. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Kraliçe son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de bu hafta eniz ve Zeynep, Narin’i hayatlarından çıkarmanın yolunu ararken Selim’in, Zeynep’i kendinden uzaklaştırma çabaları onları daha da yakınlaştırdı. Dizinin final sahnesinde Gaye ve Ateş arasındaki şüpheleri gerçek çıkan Deniz'in boşanmaya karar vermesi dikkat çekti. Kraliçe 9. son bölümü full HD aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz. İşte, Kraliçe 9. bölüm full HD izleme ekranı.

KRALİÇE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kraliçe'nin 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü yayınlanan 9. Bölümünde Deniz, Gaye ile ilgili gerçeklere ulaşıyor ve Ateş ile boşanma kararına geri dönüyor!
Deniz’in, Gaye ve Ateş arasında bir şey olup olmadığına dair şüpheleri her geçen gün artmaktadır. Diğer yanda Ateş kariyerindeki sarsıntıyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Deniz ve Zeynep, Narin’i hayatlarından çıkarmanın yolunu ararken Selim’in, Zeynep’i kendinden uzaklaştırma çabaları onları daha da yakınlaştırır. Deniz hiç beklemediği bir bilgiyle sarsılır. Yapbozun parçaları tamamlanırken Deniz gerçeğe ulaşabilecek midir?

Haberin Devamı

KRALİÇE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!