Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2024 17:25

2013 yapımı Amerikan gerilim filmi Kod Adı: Olympus televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Antoine Fuqua'nın yönetmenliğini üstlendiği film izleyici tarafından merak konusu oldu. Peki, Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Kod Adı: Olympus filmi bu akşam tv'de yayınlanıyor. Yönetmenliğini Antoine Fuqua'nın üstlendiğini filmin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Amerikan yağımı Kod Adı: Olympus filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

KOD ADI: OLYMPUS (OLYMPUS HAS FALLEN) KONUSU NEDİR?

Mike Banning, Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajandır. Bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda trajik bir kaza meydana gelir. Banning'in tek bir simi kurtarma şansı vardır, o da tercihini eşini feda ederek Başkan'dan yana kullanır. Olay sonrası büroda herkes doğru yaptığını söyleyerek Mike'ı desteklese de saha görevinden alınarak masa başı bir işe atanır. Fakat ABD'yi hiç hesapta olmayan büyük bir saldırı beklemektedir. İçeriden köstebeklerin yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray büyük bir saldırıya ve ihanete uğrar. Başkan teröristlerce esir alınmıştır ve Pentagon'un eli kolu bağlıdır. Bu olağanüstü koşullar altında tek çareleri Mike'ın cesur ve kahramanca giriştiği kurtarma operasyonuna bağlıdır.

Haberin Devamı

KOD ADI: OLYMPUS OYUNCULARI

Gerard Butler
Aaron Eckhart
Morgan Freeman
Angela Bassett
Finley Jacobsen
Ashley Judd
Cole Hauser
Rick Yune
Radha Mitchell
Melissa Leo
Robert Forster
Dylan McDermott

BAKMADAN GEÇME!