Kod Adı: Londra konusu nedir, oyuncuları kimler? Kod Adı: Londra filmi ekranlara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kod Adı: Londra konusu nedir, oyuncuları kimler Kod Adı: Londra filmi ekranlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2022 14:03

Kod Adı: Londra filmi yeniden ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. Kanal D yayın akışı içerisinde yer alan film aksiyon ve gerilim türünde. Yönetmen koltuğunda Babak Najafi'nin oturduğu film 2016 yılında vizyona girdi. Peki Kod Adı: Londra konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kod Adı: Londra oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Serinin ikinci filmi olan Kod Adı: Londra filminin başrollerinde Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman ve Angela Bassett yer alıyor. İlk film Kod Adı: Olympus 2013 yılında, üçüncü film Kod Adı: Angel da 2019 yılında izleyiciyle buluştu. Kod Adı: Londra ilk film üzerinden farklı bir hikaye ile ekranlara geliyor.

KOD ADI: LONDRA KONUSU

İngiltere Başbakanının zamansız vefatı sonrası, Teşkilat Başkanı Lynne Jacobs (Angela Bassett), Londra’da düzenlenecek cenaze töreninde Banning’i (Gerard Butler) Başkan Asher’ın (Aaron Eckhart) yakın koruması olarak görevlendirir.

Dünyanın en güçlü liderlerinin katılacağı bu cenaze töreni, gelmiş geçmiş en yüksek güvenlikli organizasyon olma özelliği taşımaktadır. Liderlerin gelmeye başlamasından kısa bir süre sonra, Londra’da bombalar patlamaya başlar. Asher, Banning, ve Jacobs silahlı çatışmalar ve patlamaların ortasında kalırlar. Londra polisi ve silahlı kuvvetleri açığa çıkar ve iletişim kaynakları çöker.

Haberin Devamı

Tek başına olayların göbeğinde kalan Banning, Başkan Asher’ın can güvenliğinden sorumlu olmakla beraber bu saldırıların arkasındaki isimleri de etkisiz hale getirmek durumundadır.

KOD ADI: LONDRA OYUNCULARI

2016 yılında vizyona giren filmin kadrosunda Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Radha Mitchell, Melissa Leo, Charlotte Riley gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!