Kızlarım İçin’in Alper’i Özgün Çoban kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin’in Alper’i Özgün Çoban kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 10:59

Kızlarım İçin dizisinin kadrosunda yer alan Özgün Çoban’ın hayatı merak konusu oldu. Yer aldığı günlük dizilerle adını duyuran Özgün Çoban, Alper karakterine hayat verecek. Peki Kızlarım İçin’in Alper’i Özgün Çoban kimdir?

Haberin Devamı

 5 Temmuz 1985 doğumlu Özgün Çoban, Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çoban üçüncü sınıfın 2. yarısını Estonya Tiyatro ve Müzik Akademisi'nde tamamladı. İstanbul’da çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra Deniz Yıldızı dizisi için Ankara’ya geri döndü. 2011 yılında Beni Affet dizisinde oynamaya başlamıştır. 2015 yılında diziden ayrılmıştır.

Özgün Çoban’ın canlandırdığı Alper karakteri

24 yaşında Hacer ve Zübeyir’in oğludur. Alper fazlasıyla inatçı ve tuttuğunu koparan biridir. Çocukluğundan beri Kumru’ya aşıktır. Sırf Kumru tıp fakültesi istiyor diye durmaksızın çalışıp tıp fakültesini kazanır. Kumru’ya olan aşkı da annesinin karşı çıkmasıyla daha da alevlenir. Ve ne olursa olsun Kumru’dan vazgeçmez. Hatta bu sırada Kumru’nun acı çekmesini, zarar görmesini bile umursamaz. Modern bir adam değildir, feodal bir bakış açısı vardır. Gelenekçidir… Evde annesi Hacer’in sözü geçer, parayı annesi kazanır, annesi ne derse o olur. Alper babasına tepki olarak tam tersi bir adam olmaya çalışmaktadır. Çabuk sinirlenen ve kontrolünü kaybeden, aklıyla değil duygularıyla hareket eden biridir. Bir sürü hata yapar. Ve bu da en çok Kumru’nun canını yakar.

 

BAKMADAN GEÇME!