Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Oyuncu Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir Oyuncu Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2023 17:28

Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi günü Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Oyuncu Mina Demirtaş da dizide Zeynep karakterine hayat veriyor. Oyunculuk kariyerine 2021 yılında "Akif" filmiyle adım atan genç oyuncu, Özgü Namal’ın canlandırdığı Meryem’in kızı Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Kızıl Goncalar’ın Zeynep’i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? İşte oynadığı diziler!

Haberin Devamı

KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR?

Meryem’le Naim’in kızıdır, 16 yaşındadır. Hayatında hiç büyük şehir görmemiş, hiç okula gitmemiştir. İstanbul’a gelmek onun için yeni ihtimaller demektir.

MİNA DEMİRTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Oyuncu Mina Demirtaş, 2005 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında olan Mina Demirtaş, 1,65 cm boyunda ve 50 kilogram ağırlığındadır. İstanbul'da eğitimine devam eden Demirtaş, oyunculuk kariyerine 2021 yılında "Akif" filmiyle adım atmıştır. 2022 yılında "Kabahat" adlı filmde Reyhan karakteriyle ve "Beraber" adlı filmde Azra karakteriyle ekranlarda yer almıştır. Genç yaşına rağmen hızlı bir kariyer yolu izleyen Mina Demirtaş, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak dikkat çekiyor. Gezmeyi, müzik dinlemeyi ve kitap okumayı seven Demirtaş, sosyal medya üzerinden de aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!