Kızıl Goncalar çekim yerleri | Kızıl Goncalar dizisi nerede, hangi ilde ve ilçede çekiliyor?

Güncelleme Tarihi:

Kızıl Goncalar çekim yerleri | Kızıl Goncalar dizisi nerede, hangi ilde ve ilçede çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2023 23:08

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor? sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi günü Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken filmin başrollerini Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor. Dizinin nerede çekildiği de ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? İşte, Kızıl Goncalar dizisi çekim yerleri ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları ile sosyal medyanın gündemine girdi. Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Dizi, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu ediniyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ NEREDE, HANGİ İLDE VE İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri, İstanbul ve Van’da yapılıyor. Dizinin senaryosunda, ailenin Van’dan İstanbul’a göç ettiği anlatılıyor. Bu nedenle, dizinin bazı sahneleri Van’da, bazı sahneleri ise İstanbul’da çekiliyor.

KIZIL GONCALAR KONUSU NE?

Kızıl Goncalar, Levent ve Meryem’in hikayesine odaklanıyor. Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

KIZIL GONCALAR OYUNCU KADROSU

Özcan Deniz

Özgü Namal

Mert Yazıcıoğlu

Erkan Avcı

Hazal Türesan

Mert Turak

Selen Öztürk

Şerif Erol

Duygu Sarışın

Tuğrul Tülek

Yakup Turgut

Sitare Akbaş

Mina Demirtaş

Esma Yılmaz

Zehran Kelleci

Tuana Gizem Uzunlar

BAKMADAN GEÇME!