Kızgın Ateş (Raging Fire) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Kızgın Ateş (Raging Fire) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2023 14:06

Uzak Doğu dövüş sanatları aktörü Donnie Yen’in başrollerini paylaştığı Kızgın Ateş filmi 3 Ağustos Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Benny Chan’in oturduğu, 2021 yapımı Hong Kong filminde saygın bir polis olan Shan’ın gizli bir suç örgütü ile yaşadığı olaylar anlatılıyor. İşte Kızgın Ateş filmi konusu ve oyuncuları!

Haberin Devamı

3 Ağustos Perşembe günü Star TV ekranlarında yayınlanan Kızgın Ateş (Raging Fire) filmi oyuncuları ve konusu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Benny Chan yönetilen aksiyon filminin oyuncu kadrosunda Donnie Yen, Nicholas Tse, Qin Lan gibi isimler yer alıyor. İşte Kızgın Ateş (Raging Fire) filmi konusu ve oyuncu kadrosu

KIZGIN ATEŞ (RAGİNG FİRE) FİLMİ KONUSU

Shan, tehlikeli vakalarla dolu başarılı bir geçmişe sahip olan saygın bir polistir. Ancak bir zamanlar ona saygı duyan eski subay Ngo liderliğindeki bir suç örgütüne gizli bir operasyon gerçekleştirdiğinde, geçmişi peşini bırakmaz. Üç yıl önceki korkunç bir hata sonu hapse giren Ngo, eski akıl hocası da dahil olmak üzere ona yanlış yapan herkesten intikam almak için harekete geçer.

Haberin Devamı

KIZGIN ATEŞ FİLMİ OYUNCULARI

Donnie Yen

Nicholas Tse

Qin Lan

BAKMADAN GEÇME!