Hazal Babalık kimdir? Kısmetse Olur'a geri dönecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Hazal Babalık kimdir Kısmetse Olura geri dönecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:38

Kısmetse Olur’un dün yayınlanan eleme bölümünde eve 3 isim birden veda etti, bunlardan biri de Hazal Babalık oldu. Hazal Babalık’ın elenmesi ev ahalisini gözyaşlarına boğarken Semih Kurtulmuş da tanıma yolunda olduğu gelin adayının gitmesi üzerine evi terk etti. Karadeniz kültürünü sık sık programa taşımasıyla da gündeme gelen gelin adayının eve geri dönüp dönmeye şimdiden merak konusu oldu. Peki, Semih Kurtulmuş ile aşk yaşayan Hazal Babalık kimdir?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un bugünkü eleme bölümünde eve veda eden isim yarışmanın gözde isimlerinden Hazal Babalık oldu. Programın gözde adaylarından olan Hazal Babalık’ın elenmesi ev ahalisini gözyaşlarına boğarken ekran başındakiler de büyük şaşkınlık yaşadı. Semih Kurtulmuş da tanıma yolunda olduğu gelin adayının gitmesi üzerine evi terk etti. Aldığı yüksek oy oranıyla pek çok defa 10 bin TL’Lik ödülü almaya hak kazanan Hazal Babalık’ın “Kısmetse Olur’dan bu hafta kim elendi?” sorusunun yanıtı olması, hem programdakilerin hem de ekran başındakilerin hiç beklemediği bir şeydi. Bu nedenle evdeki en yakın arkadaşı Aycan ve ilişki içerisinde olduğun Semih Kurtulmuş, büyük bir üzüntü yaşadı. Ekran başındakiler ise “Hazal Babalık eve geri döner mi?”sorularını şimdiden sormaya başladı. Programın formatı gereği elenen yarışmacılar eve geri dönebiliyor. Peki, Kısmetse Olur’a ani vedasıyla şaşırtan ve evdekileri gözyaşlarına boğan Hazal Babalık kimdir? Evde bugüne kadar neler yaşadı? İşte, Kısmetse Olur Hazal hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAZAL’IN EVDEKİ OLAYLARI

Karadeniz kültürünü ekrana yansıtan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Hazal Babalık, sık sık kıskançlık krizleriyle de gündeme geliyordu. İlk günden beri evin gözde adaylarından Semih Kurtulmuş ile yakınlaşan Hazal, kırmızı oda baskınlarıyla da tanınıyordu. Nazlı ile Semih Kurtulmuş kırmızı odada sohbet ederken baskın yapan Hazal, Kısmetse Olur’un en hassas ve gözü yaşlı gelin adaylarından biri! Kısmetse Olur'un en sevilen çiftlerinden biri olan Hazal ve Semih, dolu dizgin aşklarıyla hafızalara yer etmişti. Zaman zaman fırtınalı, zaman zaman ise romantik anlar yaşayan çiftin en özel anlarını sizler için derledik.

Hazal Babalık kimdir Kısmetse Olura geri dönecek mi

HAZAL BABALIK KİMDİR?

Her defasında tam bir laz kızı olduğunu ifade eden ve davranışlarıyla da Karadeniz kültürünü yansıtan Hazal Babalık, 1996 yılında Rize'de dünyaya geldi. 1.75 boyunda olan gelin adayı, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Geçtiğimiz sezonun olduğu gibi bu sezonun da en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Semih Kurtulmuş ile ilk günden beri bir ilişki yaşayan Hazal Babalık, programın tanıtım bölümünde beklentilerini şu sözlerle tamamlamıştı: “Duygusalım üzülünce de sevinince de ağlarım gözyaşım gözümün ucunda. Ama uyarıyorum tam bir Laz kızıyım. Benim ile horon oynayacak kah gülecek kah ağlayacak birisini arıyorum. Dilerim bu evde dilediğim kişi ile tanışırım.” Kısmetse Olur’a dahil olduktan sonra takipçi kitlesini büyük oranda artan Hazal Babalık, İnstagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

BAKMADAN GEÇME!