Kısmetse Olur'da Didem'e şok sözler: Adnan'ın babası Didem'i istemiyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 11:17

Kısmetse Olur 14 Mart bölümünde eve konuk olarak gelen isim şaşırttı. Adnan'ın babası Muhlis Bey, diğer isimlerin de aday olduğuna dikkat çekmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Hem Kısmetse Olur'un gelin adayları hem de ekran başındakiler duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yarattı. Peki, Adnan'ın babası Didem'i istemiyor mu? İşte, Kısmetse Olur 14 Mart bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümleriyle ekrana kilitlerken yayın tarihinden önce yayımlanan fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'un 14 Mart tarihli fragmanında Adnan'ın babası eve konuk olarak geliyor. Sözleriyle tüm gelin adaylarını şaşırtıyor. Peki, Didem'in Adnan'ın babasına tepkisi ne olacak? İşte, Kısmetse Olur 14 Mart fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Eve konuk olarak gelen Adnan'ın babası Muhlis Bey, diğer isimlerin de aday olduğuna dikkat çekerek Didem’i gelini olarak görmediğini ima ediyor. Tüm gelin adayları bu sözler karşısında büyük bir şok yaşarken; Didem sakinliğini korumaya çalışıyor. Öte yandan Kısmetse Olur yeni bölümünde Onur ve Gamze arasındaki tartışma yeniden alevleniyor. Gamze tartışma anında gelinler evini terk eden Onur'a arkasından "Anca gidersin sahte ilişkilerin adamı" deyince ortalık karışıyor. Adnan'ın babasıyla ilk kez karşı karşıya gelen Didem ne yapacak? Muhlis Bey'in bu ani ziyaretinin sebebi ne? Didem'i onaylıyor mu yoksa aklında başka bir gelin adayı daha mı var? Didem, Adnan'ın babasının herkesi şok eden konuşmalarından sonra nasıl bir tavır alacak? Adnan, babasıyla arasında olan buzları eritebilecek mi? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

DİDEM VE MELİS ARASINDA İPLER KOPTU

Programın dün akrana gelen bölümünde eve geri dönen gelin adayı Melis ile 5 aydır Adnan ile ilişki yaşayan Didem tartıştı.Didem'i Adnan'a yakıştırmayan Melis, öfkesini kustu. İki gelin adayı, diğer adayların araya girmesiyle ayrıldı.

KISMETSE OLUR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 12 Mart Pazar günü eleme bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gergin anların yaşandığı ve sık sık seslerin yükseldiği gecede halk tarafından koruma altında alınan Adnan ve Tuğçe'nin ismi yazılamadı. Arkadaşlarından en çok 'gitsin' oyu alan Altuğ ve Gözde Bozacı eleme adayı oldu. "Birinci olan aday evini korur" zarfının çıkmasıyla birlikte Adnan evini koruma altına almış oldu. Böylece Gözde Bozacı Kısmetse Olur evine veda etti. Haftanın finalinde asıl sürpriz ise yeni adaylar oldu. İlk sezonun popüler isimlerinden Melis Buse Betyakan ve Rabia Karaca'nın yeniden eve girmesi hem adayları hem de ekran başındakileri şaşırttı. 

BAKMADAN GEÇME!