Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında Adnan ve Didem geri mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 11:53

Kısmetse OIur evinden sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. Dünkü bölümde Onur ve Aycan çiftinin romantik sahneleriyle ekrana kilitleyen Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 12 Nisan Çarşamba 404. bölüm Fragmanında Adnan ve Didem çifti eve geri dönüyor! Peki bu dönüşün sebebi ne?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Büyük finale yaklaşan Kısmetse Olur’un 12 Nisan fragmanı sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Programın popüler isimlerinden olan Adnan- Didem ikilisi evde görülüyor. Evlilik yolunda ilerlediği gelin adayı Didem’in evde yaşananlardan üzüldüğünü gören Adnan, kız arkadaşı ile yaptığı konuşmada onun kılına zarar gelmesine izin vermeyeceğini söylemiş ve yapımla programdan ayrılma kararları hakkında görüşmek istediklerini ifade etmişti. Peki, eve yeniden girdikleri görülen Adnan ve Didem, Kısmetse Olur’a döndü mü? İşte, 12 Nisan bölümünden ilk görüntüler!

  

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da önceki gün Tuğçe ve Didem arasında çıkan kavga, Adnan ve Didem çiftinin evden ayrılmasında büyük rol oynamıştı. Bunun üzerine evde dengeler değişmişti. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında ise Adnan ve Didem çifti eve geri dönüyor. Bunca zamanki emeklerini hiç etmek istemeyen ikili, program bitene dek evde kalmaya karar verdiklerini açıklıyor. Adnan ve Didem çiftinin bu kararı evin gündemini bir anda değiştiriyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

NEDEN AYRILMIŞLARDI?

Haftanın ilk bölümünde Kısmetse Olur evinde Tuğçe ve Didem arasında kriz çıkmış, gelinler evinde çıkan bu kavga, Adnan ve Emre’yi de karşı karşıya getirmişti. Didem’in üstüne gelmesinden sıkılan Tuğçe sonunda kendini tutamamış, fiziksel müdahale nedeniyle uyarı almıştı. Didem’in üzülmesinden dolayı artık sabrı taşan Adnan, onun elinden tutarak yapımla konuşup evden ayrılma kararı almıştı. 

 

BAKMADAN GEÇME!