Kısmetse Olur Gamze Göktürk kimdir? 2 Aralık'da neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Gamze Göktürk kimdir 2 Aralıkda neden yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 12:07

Kısmetse Olur’un dün ekrana gelen bölümünde sürpriz bir eleme gerçekleşti. Gözyaşlarının aktığı bölümde “Gamze Göktürk” şoku yaşandı. Programın baskın karakterlerinden biri olan gelin adayı, 2 Aralık Kısmetse Olur bölümünde yer almayacak. Peki, Kısmetse Olur gelin adayı olarak tanınan Gamze Göktürk kimdir?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur macerasında bugün sürpriz bir eleme yaşandı. Yeni sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Gamze Göktürk elendi. Kendine has üslubu ve sert tavırlarıyla adından söz ettiren Gamze Göktürk, sürpriz eleme oylaması sonucunda eve veda eden isim oldu. Damat adaylarından en çok gitsin oyu olarak Kısmetse Olur macerasını tamamlayan gelin adayı, 2 Aralık itibariyle evde olmayacak. Kısmetse Olur Gamze kimdir? Kaç yaşında? İşte, Kısmetse Olur Gamze'nin elemede yaşadıkları ve popüler gelin adayı hakkındak, ayrıntılar...

Haberin Devamı

GAMZE ÖZTÜRK KİMDİR?

Erkeksi tavırlarıyla ve adaylarla yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme gelen Gamze Öztürk, 1989 yılında doğdu. 1.80 boyuyla dikkat çeken ve aslen Ankaralı olan Gamze Öztürk, grafik tasarım bölümü mezunu.  Baskın bir karakterle evlenmek istediğini her fırsatta dile getiren  Gamze Öztürk eve ilk geldiğinde kendini şu sözlerle ifade etti, “Benim evleneceğim erkek kültürlü ve yakışıklı olmalı, renkli gözlü, açık tenli olmalı. Elbette beni elinde tumayı bilmeli, biraz da maço olmalı. Beni aldatmayı aklından bile geçirmesin yani elime oklavayı aldırmasın.” dedi. 

NASIL ELENDİ?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un dün yayınlanan bölümünde tam anlamıyla sürpriz bir eleme gerçekleşti. Program sunucusu Seda Akgül, yaptığı çekilişle 4 gelin adayının ismini belirledi, çıkan isimlerden biri de Gamze Göktürk oldu. Hem adaylar hem de ekran başındakiler, “Kısmetse Olur’dan kim elenecek?” sorusuna yanıt ararken Seda Akgül, yeni bir sürprizle gelerek 4 isimden birinin eleneceği haberini verdi. Mehtap, Rabia, Didem ve Gamze Göktürk çekilişle çıkan isimler oldu. Gelinler evinden elenecek ismi belirleyen ise damat adayları oldu. Peki, sürpriz elemede eve veda eden isim kim oldu? Yapılan oylama sonucunda; Rabia 1, Gamze Göktürk 4, Mehtap 3 oy alırken Didem Delen elenmesi yönünde hiç oy almadı. Yapılan oylama sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.

BAKMADAN GEÇME!