Kısmetse Olur final bölümü ne zaman? Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur final bölümü ne zaman Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 16:46

Kısmetse Olur kanald.com.tr üzerinden yayınlanan ilk haftasını tamamladı. Haftanın son günü ardından gözler eleme bölümüne çevrildi. Büyük finale doğru ilerledikçe heyecan dozunu arttıran Kısmetse Olur’a bu hafta bir veya birden fazla kişi veda edecek. Peki, Kısmetse Olur final bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü için sadece saatler kaldı. Artık yeni bir döneme girerek kanald.com.tr üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur’a her hafta olduğu gibi bu hafta da bir veya birden fazla isim veda edecek. Kısmetse Olur yeni bölümleri ile Hafta İçi Her Gün, Haftanın Finali ile Her Cumartesi saat 12.30'da sadece kanald.com.tr'de!Kısmetse Olur yeni bölümleri ve Haftanın Finali, bundan böyle sadece kanald.com.tr'de! Kısmetse Olur evinin nabzını, hafta içi her gün ve her cumartesi 12.30'da canlı yayınla kanald.com.tr'de tutabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melis, Emre'nin Tuğçe'ye olan duygularının gerçek olduğunu savunurken, Tuğçe hakkında ise ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu.  Başından beri Tuğçe ve Emre ilişkisini eleştiren Melis, Tuğçe'nin Emre'yi sevmediğini söyledi. Emre ile yakın dost olan ve onun duygularını bilen Melis, onun gerçekten Tuğçe'yi sevdiğini ancak bu sevginin karşılıksız olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Öte yandan Akın ve Farima ilişkisi evde tepkilere neden oluyor. Evdeki eleştirilerden sıkılan ve olumsuz yorumlardan etkilenen Akın, bundan sonra yine aynı şeyler yaşanırsa söyleyeceği sözleri olduğunu belirtiyor. Olanlardan sonra daha da öfkelenen Akın artık insanlara karşı daha acımasız bir tavır alacağının da sinyallerini vermiş oluyor. Farima ise gelinler evinde konuşurken gözyaşlarına hakim olamıyor. Melis ve İlkay ilişkisinin tam ortasına ise şok eden bir mevzu düşüyor. Melis, vücudunda eski sevgisiliyle birlikte yazdırmış olduğu bir dövmesi olduğunu söylüyor. Dövme konusunda hassas olan ve bu konuda defalarca İlkay'ın üzerine giden Melis, bu durumu nasıl açıklayacak? İlkay, Melis'ten duyguğu bu gerçek karşısında nasıl bir tavır alacak?

KISMETSE OLUR FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!