Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınladı – Meliha’ya ne oldu, öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınladı – Meliha’ya ne oldu, öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 12:49

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda 10. Bölümüne dair ipuçları veren fragmana Meliha’nın kızı Melek’in görüntüleri damga vurdu. Doktor hanımı ziyaret eden Melek’in görüntüleri ardından Meliha’nın akıbeti merak konusu oldu. Peki, Kırmızı Oda yeni bölümde Meliha’ya ne oldu, öldü mü?

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki sahneler ardından diziden ayrılan Meliha’nın durumuyla ilgili araştırmalar başladı. Bu kez Meliha’nın yanarak öldüğünü sandığı kızı Melek, doktor hanımı ziyaret ediyor. Peki, Meliha’ya ne oldu? Meliha öldü mü?

Meliha’nın akıbeti ve dizinin diğer karakterlerinin hayatlarına dair detaylar, 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak Kırmızı Oda 10. Bölümünde belli olacak.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul'da da annesinin hışmından kurtulamayan Alya kabus gibi geçen günlerini anlatır. Doktor Hanımın odasından büyük bir ikilem içinde ayrılan Garip bu kez kararını vermiş olarak tekrar kliniğe geliyor. Kliniğe annesi Zuhal ve babası Cenk ile birlikte gelen Duygu'nun sarsıcı hikayesi Doktor Ayşe'yi hayli zorluyor.

İpek'in ailesinin sırrı Doktor Deniz'in yaşadığı bir hayal kırıklığını hatırlamasına sebep olurken, Doktor Piraye çöp dolu torbasını yanından ayırmayan Akif'in travmalarının sebebine ulaşmaya çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!