Kırmızı Oda son bölümde Nihal'in hikayesi dikkat çekti.. Kırmızı Oda 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda son bölümde Nihalin hikayesi dikkat çekti.. Kırmızı Oda 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2021 02:02

Kırmızı Oda son bölüm sonrası gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda'ının 2 Nisan tarihli 31. son bölümünde küçük yaşta zorla dilendirilen Sadi'nin kaçma planı yaparken başlarına gelen acı olayın Doktor Hanım'ı derinden etkilemesi damga vurdu. Nihal ve Zafer'in evlilikleri ise merak uyandırdı. Heyecanlı bölümün ardından Kırmızı Oda 32. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, Kırmızı Oda son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 31. son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı izleyenlerin gündemine geldi. TV8 ekranlarında 2 Nisan Cuma akşamı sevenleri ile buluşan Kırmızı Oda'nın son bölümünde Nihal'ın gardını indirerek Doktor Hanım'a geçmişini anlatması dikkat çekti. Sadi'nin acı dolu öyküsü ise bu hafta izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

KIRMIZI ODA 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda 31. Bölümde; Nihal (Esra Ronabar), gardını indirerek Doktor Hanım'a geçişini açar. Zafer (Yiğit Özşener) ise Nihal'le evliliklerinin asıl sebebini anlatır. İlişkilerindeki ortak tek noktanın Nihal'in hastalığı olduğunu söyleyince, Doktor Hanım hastalığın sebebini Zafer'le paylaşır.

Haberin Devamı

Sadi (Erkan Petekkaya), Abdullah'ın Mehmet ve Cemre ile birlikte kendini zorla sokaklarda dilendirdiğini Doktor Hanım'a anlatır. Üçlü birlikte kaçma planı yaparken başlarına gelen acı olay, Doktor Hanım'ı derinden etkiler.

BAKMADAN GEÇME!