Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı nedir? İşte Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı nedir İşte Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2020 22:08

Kırmızı Oda Alya izleyenlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisindeki Alya karakteri merak edilen isimler arasında bulunuyor. Her hafta cuma akşamları ekrana gelen dizide Alya karakterine Melisa Sözen hayat veriyor. Ünlü oyuncu performansıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Peki Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

Kırmızı Oda oyuncuları arasında bulunan Melisa Sözen Alya karakterine hayat veriyor. Hikayesi ile dikkat çeken Alya ile ilgili bilgiler izleyiciler tarafından araştırılıyor. Birçok başarılı dizide rol alan Melisa Sözen, Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği 2014 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan Kış Uykusu filminde de rol almıştı.

KIRMIZI ODA ALYA KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterine Melisa Sözen hayat veriyor.

MELİSA SÖZEN KİMDİR?

6 Temmuz 1985 tarihinde dünyaya gelen Melisa Sözen İstanbul doğumludur. İlk kez Yedi Kocalı Hürmüz isimli müzikal ile 14 yaşında izleyici karşısına çıkmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.

2004/2005 yılları arasında yayınlanan Çemberimde Gül Oya’da Feriha rolünü canlandırmış ve geniş kitlelerce tanınır hale gelmiştir. 2012 yılında Şubat dizisinde rol alan Melisa Sözen, rol arkadaşı Alican Yücesoy ile tanıştıktan sonra Roma'da sade bir törenle evlenmiş ancak evliliklerinin beşinci ayında boşanma kararı alarak 20 Şubat 2014 tarihinde boşanmışlardır.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı nedir İşte Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen hakkında bilgiler

Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği 2014 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanan Kış Uykusu filminde rol alan Melisa Sözen, 2015’te Beş Kardeş isimli dizide rol aldı. Son olarak Acele Baba Aranıyor adlı sinema filminde rol almıştır. Alef dizisinde Yaşar karakterine hayat vermiştir

BAKMADAN GEÇME!